Keyword

Keyword #13 : main dengan mak ngah

May 01, 2012


Assalamualaikum reader,
Hari ni tiba-tiba tergerak hati nak tengok keyword kat Nuffnang. Nak tengok apa yang ada? Meh sini meh :D
Nampak tu? Agak kuang hajar keyword kat atas tu. Entah siapa la yang search keyword gitu. Ada ke dalam blog aku ni? Pelik betul la. Blog aku ni bukan blog lucah tau, haihhh -__-
Btw untuk keyword "as beauty produk tu, korang boleh tengok kat >SINI< kalau ada yang nak, boleh je PM aku atau email kat aku je. Aku boleh pi order awal-awal :)
Haa, tu je la kot yang aku nak update. Bye! ;)

You Might Also Like

4 comments