Kawan Blogger

Jumpa kawan blogger

May 06, 2012


Assalamualaikum reader,
Ehem! Sebenarnya bukannya plan nak jumpa pun dengan blogger ni. Tapi aku ternampak dia. Hihi. Siapa blogger tu? Blogger tu kawan aku, kenal masa join segmen abang Ben Ashaari tahun lepas. Teheee :D

#sorry Ieka sebab curi gambar ni. muehehee :3

Ni la blogger yang aku jumpa tu. Masa tu aku tengah temankan mak tengok tudung kat kedai kawan dia. Tengah tunggu tu, mata aku melilau la tengok tempat lain #cuci mata tengok gelagat orang kat KL. Tiba-tiba aku ternampak sorang perempuan ni. Aku rasa macam pernah tengok. Aku cuba ingat balik. Haaa! Salah sorang kumpulan The Great Footprints #group ni wujud lepas join segmen abang Ben Ashaari.
Mak perasan yang aku macam tengah perhatikan seseorang, lepas tu mak tanya "hang tengok sape?". Aku jawab la "akak rasa macam kenal pompuan tu". Mak tanya lagi, "sape?". Aku jawab lagi, "kawan blogger rasanya". Mak suruh pi tegur, tapi aku segan kalau silap orang. Mak dah membebel, dia kata ni la peluang nak jumpa orang yang kita tak pernah jumpa, lagi-lagi kenal kat blog.
Aku pun terus pergi kat Ieka, lepas tu tanya "ni Ieka, kan?", mula-mula tu Ieka pun macam cuba nak ingat aku. Bila dia macam dah ingat sikit, muka dia terkejut gila. Hahaa xD lepas tu borak-borak kejap dengan dia. Lepas tu boleh pula dia tanya pasal bf aku. Huwaa! Bf itew dah jauh la :'( rindu dia #tiba2, haha xD

Btw, Ieka putih, cun, tinggi. Jelly gila k? Hihi :D #tak sempat nak ambil gambar buat kenangan, kan? :'( sobsob. harap-harap lepas ni boleh la jumpa lagi ek :D

Ieka ni first blogger yang aku jumpa. Lepas ni nta siapa la pula kan? Excited la pula, muehehehe :3 #pernah plan nak jumpa dengan Apeach, nta bila la kan :p


Bye! :)

You Might Also Like

11 comments

  1. wah untungnya dpt jumpa retis..^^

    ReplyDelete
  2. @Selendang Merah; hoho! baru tau Ieka ni retis. hihi :D

    ReplyDelete
  3. wahhh...bestnya jumpa kwan blogger.
    Slm perkenalan drpd YM. :)

    ReplyDelete
  4. @YaYaNsMuM a.k.a YM; hihi memang best :) salam perkenalan juga dari FD ;)

    ReplyDelete
  5. nice post..jom lawat blog saya..http://infopeperiksaankerajaan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. wahh! blogger comel buat entry pasal kite lah! hee thanks <3

    FD! hee comel je tau dia ni. dh la smlm ckp cam ika sbb pakai baju hello kitty hihih

    ika smalam mcm bnyk je tanye padahal neves :'D tapi bnyk ckp pulak :p ika ingt FD dgn encik BF hee... baru tau BF dia jauh kat ganu.. sobss..

    btw, FD comel tau. seriously! rs nk cubit je pipi ekekeke...

    ReplyDelete
  7. @Ieka Luvika; hihi! you're welcome :D
    hee :D mesti la. Ieka kan gila HK, tu pasal bole cam :p
    haha, sama la kita. FD pun neves juga sebenarnya, haha xD
    hm, tu la. bf jauh sgt.
    erk, mana ada comel. biasa2 je. thanks btw. nasib baik Ieka tak cubit ek, haha :D

    ReplyDelete
  8. Untongla dpt jumpa kwn blogger.Bila nak jumpa ek?hahah.btw,cntik gak tu.:P

    ReplyDelete
  9. @Apeach Blogspot; hee, untung sangat :D haa, bila nak jumpa? next week nak? :p memey la, haha

    ReplyDelete
  10. wahhh...mesti sronok jumpa ngan blogger kan??

    ReplyDelete