I'm back!

May 29, 2012 Fatin Diana 10 Comments


Assalamualaikum reader,
Ehem-ehem! Ada yang rindu itew tak? Hikhik! #gelak gedik, hahaa :D okay, buang sifat gedik tu. Kang ada yang menyampah nak baca. Serious,

 
Phew! Pecah rekod doe, lama gila aku tak update blog. Dekat 10 hari tak update, tapi alhamdulillah. Ada tambah BE tapi BE tu dah habis la. Hihi :D haa, rasanya ada yang tau dan ada yang tak tau kenapa aku dah lama tak update blog. Bukan aku sengaja taknak update, sebenarnya busy sangat sebab nak pindah rumah ni. Alhamdulillah, kitorang selamat sampai kat Kuala Terengganu dan sekarang dah masuk hari kedua kat rumah baru.
Banyak benda nak update sebenarnya, tapi tu la. Line internet macam haram J sikit. Ni pun pakai YES, bukan Unifi. Kat sini takde line Unifi lagi T__T susah nak update blog lepas ni.


Okay la, tak banyak pun nak update kat entry ni. Bye!

You Might Also Like

10 comments:

Ezy Chiaki said...

kuala terengganu katne?
akk pon duk kuala terengganu,,
hee..

Dianaa said...

@Ezy Chiaki; eh yeke? hihi :D kat Ulu Takir, Kampung Batin :)

lorh x dew unifi ka? x aktif cm dulu lah? hurmmmm

Dianaa said...

@Selendang Merah; yup, takde Unifi dah :( maybe tak aktif mcm dulu lepas ni :(

Raisya Haris said...

Selamat sampai ke rumah baru. :D

FarahMajdiah said...

laaa, dekt lah dgn umh sayaaa. sy kt teluk ketapang :)

Dianaa said...

@Raisya Haris; hihi thank you :D

Dianaa said...

@FarahMajdiah; eh yeke? boleh la jumpa, hihi :D

Cik Yatt said...

wah rmh baru..

Dianaa said...

@Cik Yatt; heee :D