I'm back!

May 29, 2012


Assalamualaikum reader,
Ehem-ehem! Ada yang rindu itew tak? Hikhik! #gelak gedik, hahaa :D okay, buang sifat gedik tu. Kang ada yang menyampah nak baca. Serious,

 
Phew! Pecah rekod doe, lama gila aku tak update blog. Dekat 10 hari tak update, tapi alhamdulillah. Ada tambah BE tapi BE tu dah habis la. Hihi :D haa, rasanya ada yang tau dan ada yang tak tau kenapa aku dah lama tak update blog. Bukan aku sengaja taknak update, sebenarnya busy sangat sebab nak pindah rumah ni. Alhamdulillah, kitorang selamat sampai kat Kuala Terengganu dan sekarang dah masuk hari kedua kat rumah baru.
Banyak benda nak update sebenarnya, tapi tu la. Line internet macam haram J sikit. Ni pun pakai YES, bukan Unifi. Kat sini takde line Unifi lagi T__T susah nak update blog lepas ni.


Okay la, tak banyak pun nak update kat entry ni. Bye!

You Might Also Like

10 comments

  1. kuala terengganu katne?
    akk pon duk kuala terengganu,,
    hee..

    ReplyDelete
  2. @Ezy Chiaki; eh yeke? hihi :D kat Ulu Takir, Kampung Batin :)

    ReplyDelete
  3. lorh x dew unifi ka? x aktif cm dulu lah? hurmmmm

    ReplyDelete
  4. @Selendang Merah; yup, takde Unifi dah :( maybe tak aktif mcm dulu lepas ni :(

    ReplyDelete
  5. Selamat sampai ke rumah baru. :D

    ReplyDelete
  6. laaa, dekt lah dgn umh sayaaa. sy kt teluk ketapang :)

    ReplyDelete
  7. @FarahMajdiah; eh yeke? boleh la jumpa, hihi :D

    ReplyDelete