Sponsor

Hadiah untuk Giveaway! :D

May 15, 2012


Assalamualaikum reader,
haa, esok 16 Mei. Means giveaway aku esok. Err, excited pula aku nak start esok. Hihi. Sebab ni first time aku buat GA k. And alhamdulillah, ramai juga sponsor. Really thank you for those yang sudi sponsor hadiah untuk giveaway esok. Haa, meh nak share dengan korang hadiah yang ada untuk giveaway.



1 x Meme Tote Bag by Faten Osman




30 x RM20 SHOPPING VOUCHER with minimum spending RM100 per transaction, not included Clearance stock. T&C applied by ChachiMeWe


1 x set Chiffon rose, 1 x Bawal 3 tone, 1 x Bawal printed by D Golden Apple


My Life Me
1 x topup RM5 by Cik Yatt



3 x topup RM5 by Shag Comot



1 x pair of THE PRODIGURLS lens by Queen Attack


3 x accessories by Dee Closet Shop



1 x accessories by N.N.R Online Shop


10 x header transparent by Dayah


Amacam? Banyak gila, kan? Jangan risau. Hadiah banyak, mesti la giveaway pun lama. Aku buat giveaway ni lebih dari sebulan. Kalau giveaway ni takde sambutan, sape2 yang join tu still dapat hadiah. Jangan risau k? ;) haa, pemenang akan dipilih melalu random.org :)
Untuk yang paling awal join pun akan dapat hadiah ;)

You Might Also Like

8 comments