My Giveaway/Segmen

First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY!

July 02, 2012


*STICKY POST UNTIL 2 JULY 2012*

Assalamualaikum reader,
Ehem, mesti ramai yang tunggu GA yang D nak buat ni kan? *wink2! ;) Hihi! #bajet ramai tunggu GA, padahal blog tak fame pun, muahahaa! xD


Bismillahirahmanirahim,
Secara rasminya, giveaway sempena first anniversary blog dan birthday owner blog #nak juga selit birthday, tehee :3 bermula pada hari ini! ;)

Syarat-syarat untuk join FABBG:
  1. Mesti ada BLOG dan FACEBOOK. Kalau ada salah satu pun boleh :)
  2. Mempunyai alamat Malaysia.
  3. Terbuka kepada semua jantina, bangsa dan agama #1 Malaysia meh, hihi :D
  4. Takbole guna blog yang khas untuk "segmen", "giveaway" dan "contest". contoh; http://dianacontest.blogspot.com #SYARAT NOMBOR EMPAT DIBATALKAN.


Cara-cara penyertaan:
  1. Buat satu entry tentang giveaway ni dan bertajuk "First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY".
  2. Copy paste banner kat atas dan linkkan ke entry ni.
  3. Follow dan like page owner untuk tahu perkembangan tentang giveaway #tak wajib.
  4. WAJIB follow dan like page sponsor #siapa yang tak ikut step ni, automatik disingkirkan. SERIOUS!
  5. Letak semua list sponsor dan jangan lupa sertakan link sekali #tak kisah letak atau tak, yang penting korang kena like page and follow blog diorang.
  6. Lastly, letakkan url entry korang kat ruang komen #sesiapa yg bagi link kat cbox, tak dikira.

Hadiah-hadiah & Sponsor:
1 x Meme Tote Bag by Faten Osman - BLOG | PAGE | BLOG
1 x Top / Blouse by Senorita Sista Closet - BLOGPAGE
1 x set Chiffon Rose, 1 x Bawal 3 Tone, 1 x Bawal Printed by D' Golden Apple - BLOG | PAGE
1 x Topup RM5 by Cik Yatt - BLOG | PAGE
3 x Topup RM5 by Shag Comot - BLOGPAGE | PAGE
1 x Pair of The Prodigurl Lens by Quen Attack - BLOG | PAGE
2 x Vintage Accessories by Dee's Closet Shop - BLOGPAGE
1 x ring by N.N.R Online Shop - PAGE
10 x header(transparent) by Dayah - BLOG | PAGE
5 x keychain Bubu by BubuCraftie - BLOGPAGE
1 x mug by Cik Misi Nadia - BLOG
1 x mustache necklace by Izzah Liyana - BLOG | PAGE | TWITTER
2 x header by Perisple - BLOGTWITTER
2 x doodle by Budak Epal Merah - BLOG
1 x full edit blog (blogskin/denim template) by Farha - BLOG | PAGE
2 x doodle by Dysha - BLOG | PAGE
2 x felt keychain / hp strap by The Mustache Craft - BLOG
3 x cute simple header by Cimot - BLOG | PAGE

Note:
30 x RM20 SHOPPING VOUCHER with minimum spending RM100 per transaction, not included Clearance stock. T&C applied by ChachiMeWe - BLOG | FB PAGE
#20 peserta terawal yang join, automatik dapat voucher ni kalau ikut semua syarat kat atas ;)

Nak sponsor hadiah? Email kat: ftndiana@ymail.com dengan subject "sponsor GA" ;)
#untuk sponsor hadiah, ditutup sebab sponsor melebihi 15 orang. thank you

Jika penyertaan KURANG dari 30 orang peserta dalam masa sebulan, secara automatik giveaway akan terBATAL. Tapi jangan risau, yang join tu tetap dapat hadiah ;)
Ingatttt! Jangan main tipu tauu. D akan check setiap peserta tu like / follow sponsor ke tak :D
#sorry kalau syarat2 terlalu ketat :)
Thank you :)

UPDATE!!
Tarikh tutup giveaway tukar pada 2 July 2012, pukul 10 malam  :)

SENARAI PESERTA

You Might Also Like

79 comments

  1. eika join :)


    http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    FB ID : NUR SYAFIQAH LIYANA
    FOLLOWER ID : EIKA NUR

    ReplyDelete
  2. heyy nana join =))

    http://kawaienana.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  3. apeach join.hehe.btw,smua page tu apeach follow sbagai akaun blogspot apeach taw.boleh kan.:)

    http://alhafiez.com/first-anniversary-blog-birthday-giveaway/

    ReplyDelete
  4. JOIN :)

    http://farahmajdiah.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  5. join sini :)

    http://yuyunsibuncit.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  6. wah ada GA....nnt sm letak bawah entri sm na...:)

    ReplyDelete
  7. join...

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    fb id : nor fara aizan chew
    blog id : fara chew

    ReplyDelete
  8. 16/5/2012 ^^

    http://mcdonalducks.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  9. join jugak..
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  10. mintak maaf kak diana...adek tk ley nk emailkan law..ada malah teknikal lar..btw..nak email apa ek..adek bwu dlm dunia blog nie..mintak maaf menyusahkan..kalau boley adek antar ke fb akak kew???

    fb :
    http://www.facebook.com/eira.shamiera.92

    ReplyDelete
  11. @Eira Shamiera; ohh takpe la. email untuk tuntut voucher je :)

    ReplyDelete
  12. nifah join k..
    http://hanifahpunyer.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  13. HI ! Nurul join sudah !


    http://terbangtinggikeawan.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  14. join ! ^^

    http://cottoncandies-me.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    id fb : ghostgulz

    :)

    ReplyDelete
  15. http://azieyan89.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  16. saya join
    http://cheeky-cheekyinthehouse.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  17. Saya Join :)

    http://perisple.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  18. join sme :)

    http://bertuahx.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    tq

    jemput join myluck draw..closing date 31mei2012

    http://myownlilstory.blogspot.com/2012/04/lucky-draw-rm-100.html

    ReplyDelete
  19. @INA_Noorlina; sorry sis. saya takbole terima link ni sebab awak tak ikut syarat number 4. sorry again :)

    ReplyDelete
  20. join sini.. ><

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    fb id : https://wwwfacebook.com/fiqah.cekumi
    follower id : nureika

    ReplyDelete
  21. http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  22. slm, sy mintak maaf kalu menyusahkan, sy boleh bukak internet jarang-jarang jer, sy x sempat nak follow n like semua sponsor coz ternet dh abis limit. Boleh x sy like n follow sponsor ary ahad ni, atau pernyertaan sy dibatalkan?

    ReplyDelete
  23. Yeahhh , lastly ! hihii i've join this GA ;)
    http://bebbymilo.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  24. @Fara Tasya; salam. tak kisah bila asalkan boleh like. Isnin nanti saya akan check ;) kalau tak like / follow sponsor, saya akan batalkan :)

    ReplyDelete
  25. Joined :)

    http://thelittlefh.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  26. salam..hai saya nak join jgk boleh...
    http://missmyra0810.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  27. wah.gud luck kepada semua yang join ye.. fatin diana, awak daripada GBS jugak ke? geng blogger sengal?

    ReplyDelete
  28. @Boni JLL3; hihi yup. dari GBS juga cuma tak bape nak active :3

    ReplyDelete
  29. saye join jgk! bole lg ke.hihi

    http://iloveularhh.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    otw like2 n follow. tp ade 1 tuu ''meme tote bag by faten osman'' page dye ntah npe sye xleh like.pnt cube.nt sye try balik.

    FB ID : LIYANA OTHMAN
    FOLLOWER ID : YANA OTHMAN (gambar tande seru tuu) HAHA

    ReplyDelete
  30. owh, fiqah tak dapat voucher tu lagi..tapi bukan fiah reti guna voucher tuh pun kalau dapat.hmm

    ReplyDelete
  31. @fiqah hamed; voucher ni untuk fiqah dapat discount kalau shopping lebih dari RM100 ke atas :)

    ReplyDelete
  32. xlehh dpt vaucher dhh.uhukk2~

    ReplyDelete
  33. @yana othman; alolo, jangan sedih ea. mana tau kot menang hadiah lain nanti. hihi :D

    ReplyDelete
  34. nadia join :)

    http://imnadiasyafiqah.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  35. heee..oke2,.xsbar tnggu result.~ ^__^ golek golek nak hadiah ..`~

    ReplyDelete
  36. http://rightnot.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html
    JOIN !!
    dah follow n like para sponser, tapi yg twitter tu x follow , sbb hanis takde twitter, harap diterima yeww !!

    ReplyDelete
  37. done update sponsor GA..
    yg de twitter tu xdpt follow sbb xder twitter.. =)

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  38. laila join : http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    id fb : laila majnun
    id follower : laila lee

    ReplyDelete
  39. eyda join :)

    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  40. saya join :)

    http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    id follower : tqah najihah
    fesbuk : tqah jihah

    sponsor saya follow ikut second blog .

    ReplyDelete
  41. JOIN :)
    http://sayasyiera.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ID FB : Syiera Shiera

    ReplyDelete
  42. JOIN


    http://duanmizastory.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    id fb & follower: hasmiza abas
    email: hasmiza.abas@gmail.com

    ReplyDelete
  43. JOINED! :)

    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    FB : Iza Ti
    Blog : Faraaa

    ReplyDelete
  44. http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  45. syiera join :)

    id follower : ieraassyiera.blogspot.com

    id fb: Definitely IeFa

    id twitter : @iera_assyiera

    link entry : http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    :)

    join mega segmen syiera yea :)
    *dekat entry tu ade link mega segmen

    ReplyDelete
  46. http://theaimiathirah.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    lenguh jari saya tekan like dan follow. harap sangat saya menang. (:

    ReplyDelete
  47. http://erinkahar.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    Joined!

    ReplyDelete
  48. saya join :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    harap dapat satu adiah yang di tawarkan :))

    ReplyDelete
  49. ID FB:NUR AMIRA
    ID BLOG;MIRA@MIER

    http://sheismyra.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  50. join :)

    http://bintangsantex.blogspot.com/2012/05/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  51. join :)

    http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  52. join ! ^__^

    http://bloomingblossoms-fara.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  53. saye join awak :D

    http://kakciknazar.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  54. http://suehada-vanillacoklat.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    Hai D, akk join. tapi akk xdapat detect blog n page Dayah.

    ReplyDelete
  55. saya join..:)

    http://sayanuranis.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  56. saya join GA

    http://weirdwish.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  57. @Suehada; hm Dayah tak inform apa pun. tiba2 hilang pula. takpe, thanks kak :)

    ReplyDelete
  58. http://candysweetmemory.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  59. nadya join :)
    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  60. saya join GA :)

    http://alyzass501luv.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  61. http://umikasum.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ID BLOG: Yumida
    ID FB: Yumida Huda
    TWITTER: Yumida

    ReplyDelete
  62. nadia pun nak join jugak
    http://nadeya1992.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  63. Fatin join..

    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  64. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/first-anniversary-blog-birthday.html

    ReplyDelete
  65. alah,terlambat..bru perasan ade menang. :')

    ReplyDelete
  66. Joined :)
    http://fatinnurfaiqah.blogspot.com/2013/06/first-anniversary-blog-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete