Doktor gigi yang psiko

May 04, 2012


Assalamualaikum reader,
Haritu ada terbaca berita kat Yahoo!, tengok tajuk pun aku dah berminat. Hihi! Tajuk berita tu;
"Dentist pulls out all of her ex-boyfriend’s teeth after split"
Haaa, menarik tajuk ni, kan? :D

Dentist_needed_by_jchardtied_large
#gambar hiasan

Meh nak share sikit apa yang tertulis kat berita tu. Aku malas nak translate tau. Korang faham-faham je la ea, mueheheee :3

If you're planning a trip to the dentist, it might not be the wisest decision to make your appointment with the person with whom you just broke up.
A Polish woman is facing three years in prison after she removed all of her ex-boyfriend's teeth during dental surgery just days after their breakup.
"I tried to be professional and detach myself from my emotions," Anna Mackowiak, 34, told the Austrian Times. "But when I saw him lying there I just thought, 'What a bastard' and decided to take all his teeth out."
Marek Olszewski, 45, reportedly showed up at Mackowiak's dental office complaining of toothache just days after he broke up with her. She then allegedly gave him a "heavy dose" of anesthetic, locked the door and began removing all of his teeth one at a time.
"I knew something was wrong because when I woke up I couldn't feel any teeth and my jaw was strapped up with bandages," Olszewski said.
"She told me my mouth was numb and I wouldn't be able to feel anything for a while and that the bandage was there to protect the gums, but that I would need to see a specialist," he said.
"I didn't have any reason to doubt her, I mean I thought she was a professional."
Adding to his trauma, Olszewski said his new girlfriend has already left him over his now toothless appearance.
"And I'm going to have to pay a fortune on getting indents or something," he said.
Mackowiak is currently being investigated for medical malpractice.

Hohohoo! Seram wehhhh! Cuma disebabkan diorang pernah putus cinta, perempuan tu balas kat lelaki tu dengan cabut semua gigi lelaki tu. Lepas tu, lelaki tu kena tinggal dengan awek baru dia sebab lelaki tu dah takde gigi. Bapak ahhh! Kesian gila kot. Yang ex girlfriend #doktorgigi lelaki tu pula kena masuk penjara sampai 3 tahun, atas kesalahan cabut semua gigi lelaki tu. Tak pasal-pasal masuk jail, kan? Tapi aku rasa, perempuan tu mesti puas hati sebab dapat seksa lelaki tu.


320185_277071532326500_275285939171726_957641_449686870_n_large
Cuba kalau doktor gigi pakai mask macam ni, apa reaksi korang ek? Muehehee :3

Bahaya juga ek kalau dah putus cinta, lepas tu terjumpa balik. Ni baru doktor gigi. Cuba kalau bekas awek/pakwe korang tu kerja lain. Macam mekanik, buatnya kereta atau motor rosak, nta-nta dia lagi rosakkan kenderaan korang tu. Kasi break tak makan ke, apa-apa je la. Tak pun kalau kerja kedai makan. Bila korang order and si dia yang ambil makanan/minuman, dibuatnya dia letak apa-apa dalam tu, kasi korang sakit perut sampai cirit-birit 3 hari 3 malam. Haaa, acano tu? Bahaya bahaya!
#hati-hati la ea kalau korang fikir nak putuskan hubungan tu nanti ;)


Bye!

You Might Also Like

13 comments

  1. hahaha..lucunya..slumber ja kunun llki 2 skali hbes gigi kena cabut..pengajaran 4 both of them actually..

    ReplyDelete
  2. @Leysa JL; haha, tau takpe. tapi kesian juga kat diorang tu.

    ReplyDelete
  3. hamboii
    kejam sgt carenye tu haaaa
    hehee

    ReplyDelete
  4. hahaha...ada ke lepas kan geram dgn cara mcm tu..agak kejam...sila hati2 dgn doktor gigi lepas ni..haha~

    ReplyDelete
  5. @Ezad Skytech; hahaa, dah geram sangat. tu je la kot cara yg ada dah alang2 dia ada kat situ. memang kena hati2 :D

    ReplyDelete
  6. tu dia!!
    manusia sekarang,....
    macam2.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Menarik?ini bukan menarik.ini menakutkan.-.-

    ReplyDelete
  8. @Apeach Blogspot; tapi bg Diana macam menarik. hahaa xD

    ReplyDelete
  9. dia puas kejap je. pastu nyesal la. 3 tahun. lama wohh...

    ReplyDelete
  10. @aswadz; tu la pasal. balasan utk dia juga buat macam tu

    ReplyDelete