Kawan,

PC Fair KLCC 2012

April 15, 2012 Fatin Diana 6 Comments


Assalamualaikum reader! ;)
Phewww, baru hari ni dapat update blog. Semalam tak sempat nak update satu entry pun sebab busy and sangat sangat letih. Semalam pergi PC Fair kat KLCC dengan Nina, K.A, and kawan K.A lagi dua orang.

With Nyna♥

Naem, K.A and Nyna

Masa jalan jalan kat PC Fair tu, Naem tiba-tiba tegur aku. Dia tanya aku ni form berapa. Sebelum tu, Nyna yang bagitau kat Naem yang aku ni still sekolah. Tak pasal pasal si Naem ni percaya cakap Nyna. Hahaa! Aku pun cakap la kat Naem "kau percaya cakap Nyna?". Dia dah buat muka pelik, hahaha! Aku sambung lagi, "kita sebaya la". Dia pun just "ohh. study mana?". Aku pun jawab la "tak study, tak keje, cuma duduk ruma. lagi pun dah nak pindah". Dia tanya lagi, "oh yeke? pindah mana?". Aku jawab la "Ganu". Dia dah terkejut. Rupa-rupanya dia belajar kat sana. Then borak borak dengan Naem pasal Ganu, hihi! Dia dengan aku sependapat, tak bape minat sangat sebab sana macam bosan. Like seriously, macam takde apa kot. Wayang pun susah nak cari agaknya. Naem cakap wayang kat Dungun je. Lama juga borak dengan dia.
#bila tengok muka Naem, aku rindu pula kat Ali :'(


Hard disk ni semart doe! :D

Comel oh plushie DSLR ni, hihi :D kalau aku dapat la, memang suka gila ah!

Amoi ni datang kat Nyna and dia minta Nyna like page diorang kat FB. Lepas like, dapat try lucky draw. Like sampai 5 page pula tu, kemain banyak lagi. Nasib baik berbaloi juga sebab Nyna dapat Note Pad. Mula mula K.A fikir macam iPad tu, hahaa! Gila kalau dapat hadiah macam tu, aku pun nak try. Hahahaa! Si Akem pun try juga, but dia dapat pen je. Kesian. Hihi! :D

Masa untuk isi perut sebab aku dah lapar sangat, hahahaa! Time ni pukul 7 kot kalau tak silap aku. Dah lama tak makan spagetti. Rasanya last aku makan masa form 5 kot. Haa, lama gila en? Hihi :D

Seriously letih sangat masa keluar semalam sebab banyak berjalan. Duduk pun cuma masa dalam bas and time makan je. Nasib baik aku tak pakai wedges, cuma pakai flats. But tu pun dah sakit woi. Aku tahan je masa berjalan. Okay la, sampai sini je k. Hihi!


Bye! :)

You Might Also Like

6 comments:

shadhira said...

dhira pergi jugak!! hihi.. tahniah, dpat ipad tuuu....

Dianaa said...

@shadhira; eh, bukan dapat iPad la, hihi :D

nur anis said...

lama akak tak berjalan sakan macam tu...rindu pulak zaman belajar..huhu

mirah isyam said...

seyes,,ingt mng ipad..hihi..
FD nk pndah ganu ke ??
ganu byk pntai :)

Dianaa said...

@mirah isyam; hihi! tk menang iPad la. kalau menang, mau muflis org tu. haha xD
yup, maybe pindah :) er, mmg byk pantai tp takut sbb ombak kuat

Dianaa said...

@nur anis; hihi! nnt jln2 la dgn kawan :D