Keyword

Keyword #12 : macam mana nak tinggikan badan

April 25, 2012


Assalamualaikum,
Sebenarnya aku tengah bosan gila, seriosly. Sebab aku takde apa-apa aktiviti yang nak dibuat. Bosan betul hidup aku ni, kan? Pfftt -,-

Okay, disebabkan aku rasa sangat bosan, aku pun buka la Nuffnang, nak check mana tau kot aku dah dapat balik status Glitterati tu. Tapi hampeh, tadok pun. Still ordinary -___- lepas tengok status, aku pi tengok keyword pula. Nak tengok makhluk Tuhan cari info pasal apa kat dunia IT ni. Jom tengok keyword yang ada,
Nampak tak yang aku tunjuk dalam kotak tu? Haa, nampak kan? Keyword tu betul-betul buat aku rasa kecil hati la. Hahahaa xD mana taknya, boleh pula ada kat blog aku ek pasal nak tinggi ni. Aku sedar la aku ni comel rendah. Muahahaaa! xD

Malangnya, aku takde tips macam mana nak tinggi. Kawan-kawan aku cakap kena selalu makan sayur, then bergayut. Alaaa, bergayut yang kat taman tu. Yang ada palang or tiang tu. Haa, yang tu la. Lagi satu korang kena makan CalciYum. Erk, aku tak suka CalciYum. Tak sedap weh, rasa macam nak termuntah.

Rasanya tu je la kot tips macam mana nak tinggi. Aku tak amalkan pun tips-tips tu semua ebab aku tau aku takkan tinggi. Sob sob T____T lain la kalau amalkan sejak zaman budak-budak. Mau aku tinggi kot, korang pun mesti jealous nanti. Muahahahaa! Perasan dah. Okay, taknak melalut banyak sangat dah.


Bye! ;)

You Might Also Like

12 comments

  1. hahahaha , i pon macam nak terasa hati jugak lah . lol :p

    ReplyDelete
  2. Haha.cian Diana.Memang xsedap pun CalciYum tu.lain benar rasanya.sabar saja.setiap manusia diciptakan dengan kelebihan masing2.Cntoh,even Diana xtnggi,Diana comel.xD

    ReplyDelete
  3. @Roxy's; pulak? you pun rendah ke? tak kan? :p

    ReplyDelete
  4. @Apeach Blogspot; kaaaan? tak sedap langsung. erk, comel ke? hihi thank youuu :3

    ReplyDelete
  5. xrendah tapi rendang . hahaa

    ReplyDelete
  6. Kekadang kita rasa lain juga bila berada di sekeliling mereka yang lebih tinggi dari kita terutamanya jika kitalah yang paling rendah di antara semuanya...

    Tapi nak buat camna kalau dah kita camtu... :)

    Ada jumpa info cara nak tinggikan badan... Manalah tahu mungkin boleh membantu... Tak cuba mana kita tahukan... :)

    KLik Sini

    ReplyDelete
  7. @Carl Zafran; err, tu la pasal. dah la rendah. bila lepak dgn org yg lebih tinggi, rasa mcm lebih rendah diri pula. hm thanks ea sbb share :D

    ReplyDelete
  8. hakhakhak.. kalu bab keywords2 nih... mmg meriah...
    macam2 ada... huhuhu

    ReplyDelete
  9. haha..ada yg sentap ni..hee...tu la kan..kdg2 tu pelik2 je keyword yg masuk blog kan...hee~

    ReplyDelete
  10. @Uncle Jonni; haha, tau takpe. kdg2 tu terlampau meriah la pulak keyword yg ada.

    ReplyDelete
  11. @Ezad Skytech; haha, agak sentap la kot. memang pelik2 pun keyword yg ada ni

    ReplyDelete