Keyword

Keyword #11 : plkn bosan

April 17, 2012


Assalamualaikum reader,
Tengok tu, nta siapa la yang search keyword gitu. Ni mesti kes budak yang dapat PLKN panggilan kedua ni. and budak tu tak suka dengan PLKN. Hahaa xD macam aku juga dulu, kata PLKN ni bosan. Bila dah pergi sana, memang tak bosan dah weh sebab ramai kawan. Jangan risau k ;)

Bye! :D

You Might Also Like

10 comments

  1. best kan..
    tapi x dapat pi..huhu..sedih.. terpaksa tangguhkan sebab nak smbung belajar... :(

    ReplyDelete
  2. hik hik..sygs pergi eh plkn?

    hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

    ReplyDelete
  3. @Nor Nadiah; yup. last year. hihi :D mesti la ingat kak Nad. tak lupa pun ;)

    ReplyDelete
  4. best lah plkn tu

    <--tak pernah pegi plkn

    ReplyDelete