Keyword

Keyword #10 : cium

April 13, 2012



Assalamualaikum reader ;)
Tadi baru je pegi tengok keyword kat Nuffnang. Erk, macam pelik la keyword yang first tu, "cium". Ada ke aku bagitau aku cium siapa-siapa? Rasanya macam takde. Kalau ada pun, maybe aku cium family or kawan. Ngehehee :3
Keyword yang "blog tudung bawal murah 2012" tu, korang jenguk la kat >SINI< ea. Kat situ banyak tudung bawal yang murah-murah. Hihi :D
Keyword untuk "macam mana nak hantar tiket nuffnang" tu pula korang klik kat >SINI< aku ada ajar macam mana nak hantar tiket Nuffnang.

#nta siapa la kan yang search keyword "cium" tu. Pelik-pelik je.


Bye! :)

You Might Also Like

7 comments

  1. wahah...cium yang xleh blah tu...=)... singgah sini, dari kakiwayang.com..=)

    ReplyDelete
  2. hahaha..sapa yg buad tu.kuikuikui

    ReplyDelete
  3. HAHAHA wujud pulak keyword macam tu xD

    ReplyDelete