Outing with friends

Girls outing! :D

April 19, 2012


Assalamualaikum reader,

Tiba-tiba pagi tadi dapat SMS dari Nina, dia ajak keluar pergi One Utama dengan Naza and Shasha. Dah lama tak keluar dengan diorang. Join je lah :D

Diorang plan nak main bowling. Diorang ajak aku main sama, tapi aku tolak sebab aku tak minat #padahal tak reti main, takut kalah. muahahaaa! xD Naza paling hebat bab main bowling ni. Kenapa? Meh sini nak tunjuk,

Tu diaaaa! Kau tengok la markah dia. Kemain banyak lagi. Shasha dengan Nina pun semput nak kejar markah Naza tu tauu. Kalau aku ni? Pergh! Confirm aku kalah wehh, haha! xD

Macam biasa, sebelum balik mesti la beli Big Apple. Muehehee :3 yang atas tu aku punya and untuk adik-adik yang kat rumah. Yang bawah pula Naza punya. Btw, fav aku Mimi Lolo #perisa Milo. Sedap wehhh! Tak tipu k. Sampai Sarah pun sibuk nak aku punya, dia cakap "nak toyet nak toyet". #toyet means chocolate

#bosan duduk rumah, sebab tu keluar. lagi pun dah nak pindah. nak enjoy puas-puas dengan kawan kat sini sebelum pindah ;)


Bye! :)

You Might Also Like

10 comments

  1. haha.main ja la.belum cuba belum tahu kan.:3.nanti nak try jugala milo tu.

    ReplyDelete
  2. @Apeach Blogspot; hihi! tak berani sebab segan kalau kalah. hahaa xD haa, try la. sedap tau :D

    ReplyDelete
  3. fewiiittttt . nak ngorat jap boleh ? hahah . eh youuu . nak request buat entry pasal kat dlm kem plkn boleh ? how to survive , cuci baju , mandi . then barang ape yg wajib bawak yg xde dalam list kementerian tu . semua lah :p then aktiviti harian mcm mana pulak . cisss lebih2 pulak i . lol :p

    ReplyDelete
  4. @Roxy's; wahh, nak ngorat yg mana ea? hihi! okay2, nnt I buat entry speacial untuk you k? :D

    ReplyDelete
  5. akak suka main boling sebab fun je..walaupun kalah ang longkang je..tapi seronok..tu yang buat gelak tawa tu..huhu..

    awak buat akak teringin big apple lah..

    ReplyDelete
  6. kita pun tak reti main bowling

    ReplyDelete
  7. @Adam Narzuan; tehee :D kalau dah lepak dengan yang satu kepala, memang happening la cite dia :D

    ReplyDelete
  8. @nur anis; yeah, betul tu. hihi :D ngehehee :3 akak try la big apple tu :D

    ReplyDelete