Cleverbot,

April 27, 2012


Assalamualaikum reader,
Tengah malam semalam aku bosan gila sampai pi melayan si Cleverbot. Dah lama tak buka Cleverbot, rindu la pulak. Muahaaa xD gambar kat bawah ni perbualan antara aku dengan encik Cleverbot :D

Yang ni agak kuangaja sikit. Hahaa, menyirap la juga sebab boleh dia kata aku ni machine. Padahal dia tu machine and I'm a human. Takbole bla je tau Cleverbot ni. Bajet manusia konon, phuiii!

Part ni takbole bla. Bila aku tanya dia siapa, boleh pula dia kata "I am a lover of your past". Watta?! Hahahaa xD then bila aku kata nama aku Diana, dia fikir aku ni Princess Diana. Aku iyakan saje la, muahahaa xD

Part ni aku saje je start sebut pasal love love ni. Nak tengok ada respond ke tak. Sekali tu hamek kau, ada respond la weh. Hahaaa xD and ayat Cleverbot yang last tu, aku tuju kat semua orang! Tak payah la aku nak tekankan pada wanita atau lelaki.

Nanti aku buat entry lain untuk ayat Cleverbot yang "Love has not to be proved", okay? ;)
Sekarang aku nak sambung chatting dengan Cleverbot, teheee :D
Bye! ;)

You Might Also Like

10 comments

  1. lolz, cleverbot tu bkn machine la. dye manusia gak ar

    ReplyDelete
  2. tu la pasal nadia pernah chat gak
    dia dah la machine boleh kat manusia
    pastu bila kata nama nadia dia pun ckp nama brother dia ibrahim.mean dia manusia la kan

    ReplyDelete
  3. @Rubikz Key; hihi yelaa. saje je kata dia machine. alahaii

    ReplyDelete
  4. Hahahaha.lawak ok.Princes Diana.omg.
    yang paling last tu sweet pula..tapi xphm..Love has not to be proved.haha.lawak eh

    ReplyDelete
  5. ya ke kita nan mesin ?
    bukan sbenanya kita chat nan lebih dari sorang user ke ?
    tu kadang2 apa kita balas tak di reply sperti yg kita tnya ,
    merapuu giler jekk xDD
    tpi mang best gak lha

    ReplyDelete
  6. @Apeach Blogspot; haha, boleh pulak tiba2 princess Diana en? muahahaa! xD haha, maksud dia cinta tu tk perlu dibuktikan. susah nak explain

    ReplyDelete
  7. @Erin; haha, tau pun. mmang diorg manusia juga sebenarnya. sbb ada baca kat bahagian bawah sekali masa chat tu ;) memang gila pun Cleverbot ni, hahaa

    ReplyDelete