Blogger berwajah baru?

April 21, 2012


Assalamualaikum reader,
Hm, buka je http://www.blogger.com/ terus hilang mood aku -__- sebabnya? Sebab rupa blog ni dah lain. Eeee, tak suka tak suka!

Home

*bila scroll ke bawah*

Bila klik new post, jadi macam ni.

Err, tak selesa la nak update macam ni. Terus hilang mood aku wehh -,- rasanya lepas ni jarang la kot nak update sebab nak merajuk dengan blog ni. Muahahaa! Nta pape je alasan aku ni kan? Takde gunanya pun kalau aku merajuk. Bukannya blog ni berubah jadi asal balik, kan? Okay la, sampai sini je kot. Bye ;)

You Might Also Like

24 comments

  1. tau x per...
    mmg menghilangkan mood terus nak updated..

    x best...

    ReplyDelete
  2. new interface kan? lme2 biasela tu =)

    ReplyDelete
  3. tukarlah kepada yang lama balik kalau tak selesa..boleh.. =)

    ReplyDelete
  4. @Gadis; kannnn? tak suka ohh. eee -,-

    ReplyDelete
  5. boleh tukar kepada yang lama la. teman tukar balik yang lama.yang baru macam ape ntah tak paham

    ReplyDelete
  6. boleh la just diana tekan kat butang ada gambar seting nnt dlm tu ada tulis old interface pastu tekan jer la

    ReplyDelete
  7. sebenarnya rasa susah nk control,pening pun ada gak..mcm mna eh nk tukar bagi lama balik

    ReplyDelete
  8. yang baru ni mmg agak memeningkan sikit..tpikan boleh tukar yang lama.. ^_^ ..

    ReplyDelete
  9. @si ngokngek; nanti Diana tunjuk k mana mana nak kembalikan kepada yang asal ;)

    ReplyDelete
  10. @Pwincess sarah; hihi, yup. nasib baik boleh jadi yg asal balik :D

    ReplyDelete
  11. @Dianaawelcome.apa kata adeq diana buat tutorial pasal nak ubah bg yg lama sebab ramai kawan yg x tahu lg.

    ReplyDelete
  12. tapi i dah berbulan guna interface baru neh . best la . hahaha

    ReplyDelete
  13. @Roxy's; yeke? I je yang baru tahu kot, malu ah. Hahahaa! xD er, I tak suka sbb tak selesa -,-

    ReplyDelete
  14. mmg xbes..tp nsb baik blh tkr yg lame balik...

    ReplyDelete
  15. Boleh setting alik.

    Setting > Old Interface

    Done! =)

    ReplyDelete
  16. New interface ni. Rasanya nak dekat setahun dah interface ni. Tak pernah guna? LOL! :D

    Pengguna blogspot perlu peka bab bab ni. You should too gag.

    ReplyDelete
  17. @Cereal Guy; oh yeke? hahahaa! sah aku ni dah ketinggalan, muahahaa! sangat memalukan.

    ReplyDelete