Fakta

Berkongsi pasangan?

April 04, 2012

Assalamualaikum reader! ;)

Tumblr_m1a2lgudaj1r4gfuvo1_500_large

Kali ni aku nak update pasal berkongsi pasangan atau dalam kata lain bermadu atau pun berpoligami. Hihi! Maybe aku tak sesuai untuk cakap pasal poligami atau apa pun yang berkaitan dengan benda macam ni, tapi aku still nak bagi pendapat aku. Tak salah, kan? :)


Sebab kenapa aku tak minat berkongsi pasangan atau bermadu;
-Jujur aku bagitau yang aku ada sifat cemburu yang sangat melampau #tak tipu k
-Rasa macam diri kita ni dah tak menarik, mungkin sebab tu lelaki tu cari perempuan lain
-Tak suka kalau lelaki tu bagi pehatian yang lebih kat perempuan lain #sebab perempuan tu lebih menarik dari kita
-Rasa macam bersaing untuk pikat lelaki sendiri #watta? -___-
*TAK SUKA BERKONGSI!*
##Dear boy, hope you understand what I mean ;)

Untuk pendapat aku la, baik korang ikut apa yang dalam gambar kat atas tu tulis. Lagi bagus, kan? Aku tau, lelaki boleh nikah sampai 4 orang. But itu pun kalau mampu, kan? Tapi manusia ni jenis tamak. Tak mampu, tapi nak juga nikah sampai 4 orang. Memang sunnah Nabi, tapi kalau solat pun nta kemana, baik kau lupakan je la niat kau nak nikah sampai 4 tu. Okay? ;)
Memang kita selalu dengar "sharing is caring". Tapi kalau sharing laki, caring kepala hotak kau. Nak mampus ke apa? HAHA! Betul tak?
Just fikir-fikirkan la dan selamat beramal. Hihi :D

Bye! :)

You Might Also Like

10 comments

  1. betul3.. rase macam diri sndiri tak menarik klu laki cari pmpuan lain..
    grr~~~

    ReplyDelete
  2. @mirah isyam; hihi :D ada juga yg setuju en. thanks :D

    ReplyDelete
  3. hee...tak nak komen apa2..nanti kena cepuk..haha~

    ReplyDelete
  4. haha..tak pasal2 kena baling dgn penyapu kang kalau komen lebih2...kah3~

    ReplyDelete
  5. Muahaha. Aku tak suka berkongsi gak. Oh please. Lagi satu ada ke perempuan yang suka berkongsi? Konfius.

    ReplyDelete
  6. @Liyana Izzati; yeay! sama la kita kan? hahaha xD erk, aku tak pasti ada ke tak pmpuan yg sanggup brkongsi

    ReplyDelete
  7. Lelaki pun xsuka berkongsi.hahah.:P

    ReplyDelete
  8. @Apeach Blogspot; eh yeke? bukan laki ke yg suka sgt kongsi2 ni? :p

    ReplyDelete