Untuk kaum Hawa kat luar sana,


 
Hasil dari sumber;
Hati2 pada sape2 yg naik komuter, especially tren ke Rawang. Plez beware ngan org ni. Saya baru je pas buat repot cover utk kes cabul td…citenye gini…
Selasa baru2 ni..saya tunggu tren mcm biasa kat platform 4 kl sentral..tgh2 tgu tu ada la mamat yg dlm gambar tu dtg dari blkg dan rapat blkg saya..sbb x selesa saya pun pandang blkg n tgk kat blkg dia x de org pun…tp dia masih nak rapat lg..saya cube elak ke kiri n kanan..tp masih dia ikut…saya pun pandang dia n mybe dia perasan n dia blah….
Apa yg sengal nye dia ni dgn pakaian yg sama dia muncul lg semalam dan beratur lg blkg saya..saya elak n dia x bejaya nak buat kat saya dia tp dia try kat sorg budak ni…sian dia…
Dlm tren dia buat keje tu…dia mmg bergesel dgn bdk pompuan ni dr KL sentral smpai la stesen sg buloh…bayang kan la dlm tren tu betapa ramai org mmg x leh nk ckp la..sampai je stesen sg buloh kami (saya ngan akak sorg ni) perasan yg kat seluar dia basah…saya pun trun n cari budak pompuan td nk tanye ape tejadi kat dia….bdk ni cite yg mmg dia ada rase ‘something; kat punggung dia…tp dia x tau ape bendenye…mmg saya tgk kat seluar bdk tu pun ada kesan “air’dia …mmg kurang ajar org ni…dgn muka puas dia tersenyum mase kluar dr tren…saya ada buat laporan kat KTM staff tp diorg ckp dia x de kuase nak tangkap…hampeh betul…kalu ikutkan smlm dah tertangkap dia ni…masalahnye time tu x de plak polis kat sg buloh station…
So if u all ada terserempak ngan dia ni hati2…sbb dia ni x kan berhenti memburu n buat keje x senonoh tu..dah la bau busuk…@%^$&%*&^.. Mmg dia taget penumpang2 tren ni sbb dia x kan kemana bila dah turun, dia akan naik tren semula n cari mangsa2…
So, kepada perempuan yang suka sangat keluar KL and menggunakan pengangkutan awam ni hati-hati la kalau jumpa lelaki yang macam tu. Kalau nampak, jerit je kuat-kuat cakap ada pencabul. Lelaki macam ni kena ajar sikit. Takbole dibiarkan. Tak kan nak biarkan dia buat aktiviti tak senonoh tu.
Korang pula jangan mengada pergi tempat yang bercampur. KTM tu kan ada sediakan koc untuk wanita. Kat situ lebih selamat. Kadang-kadang ada juga lelaki #warga asing yang masuk koc wanita. Korang kena tegur, jangan diam je. Untuk keselamatan korang juga.
Kalau keluar pula, jangan sorang-sorang. Paling koman pun keluar la berdua atau bertiga and kena la ada sorang lelaki untuk jaga korang. Keluar tu pula jangan fikir nak enjoy je. Fikir keselamatan tu juga k ;)


Bye! :)

Comments

nur nadzirah said…
apelah..dalam pngankutan awam pun jadi..ish3..tak patot
Dianaa said…
@nur nadzirah; tu la pasal. dh tk tahan sgt agaknya. tak guna punya jantan
LIA AZMAN said…
huhuhu seramnyer.
cik Lily said…
perlu ada tindakan tegas lah kan? kalau tak, makin menjadi lah dy tu. siyes, ai pernah kena masa kat bas mini. boleh la pulak. mula ingat biasa je, but rasa lain macam duk rapat kat belakang, terus lari masuk belakang bas, then marah2 apek tu kuat2. boleh pulak. lepas tu, dy bergesel ngan pompn lain. macam2 hal.
Dianaa said…
@LIA AZMAN; yes, seram sangat -__-
Dianaa said…
@cik Lily; yup, tau takpe. erk, bodo punya apek. nta pape je perangai, tk senonoh
kura said…
sgt bedebah jantan ni. hahha

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite