Family,

Penakut #repost

March 21, 2012 Fatin Diana 2 Comments


Aku takde idea nak update pasal apa. So aku repost entry ni dari blog lama :D

 
*gambar dari google*

Ni tahun 2009 punya cerita :3
Date ; 12 Dec 2009
Jumaat tu balik kampung kat Sabak Bernam. Suasana lebih kurang macam dalam gambar tu. Sampai kat kampung lewat malam. Lepas makan malam, terus naik tingkat atas sebab dah nak tidur.

Then adek lelaki aku #Mirul ajak turun bawah, dia nak pegi minum. Pengecut la budak tu, haha ! Aku kesian tengok dia, aku pon turun a. Dah habes minum, naek atas balik. Lepas tu mak suruh dia cuci botol susu Sarah. Aku baru naik, Mirul suruh aku yg cuci. Mak bising dah. Yela, mak suruh dia, dia pulak suruh aku yang cuci. Bingai btol -,-

Dia mengalah, dia turun a. Lama jugak la dia kat bawah. Lepas tu dye naik . Tengok gaya lain macam je. Siap sengih2 kat mak. Dia cakap dia tak cuci pun botol tu, dia tak jumpa plag lampu dapur. Aku yg terdengar  dia cakap macam tu, terus gelak gila2. HAHAHAA! xD kesian betul. Takot sangat letteww. Mana tak nye, gelap gila woi . Kawasan tempat tu betul2 kampung habis ah, banyak sawah padi. Kalau aku pun, aku takut tauuu! Memang malam tu aku gelak takbole nak berhenti laa. Hee :D

#serious takbole lupa oh, HAHAA! xD
Btw, macam mana la result budak2 SPM '94 ek? Muehehe :3

You Might Also Like

2 comments:

Cik Adieb said...

Lau gelap,sy pown takut gak :D

Dianaa said...

@Cik Adieb; hihi! tipu la kalau tak takut en