Keyword

Keyword #8 : mymum shoppie

March 02, 2012


Keyword untuk minggu ni; mymun shoppie

Mymum Shoppie
Mymum shoppie ni online shop adik angkat aku. Ni facebook Mymum Shoppie. Untuk gadis remaja yang sukakan accessories macam gelang tangan, gelang kaki, rantai, keychain dan sebagainya, datang la kat online shop tu. Seriously tak rugi sebab barang2 yang dijual semuanya murah2. Gelang dari harga RM1 hingga RM5. Tipu la kalau tak mampu en. Hihi! So happy shopping girls! ;)

Pssttt! Keyword Miyyo Azman pun ada ek. Tapi dua je. Hihi! Aku fikir budak si Miyyo tu dah ramai kenal dia. Rupa2nya ada lagi yang tak kenal ek. Muehehee :3


Bye! :)

You Might Also Like

0 comments