One Direction

Intro One Direction

March 13, 2012 Fatin Diana 7 Comments


320729_268839659808005_249787028379935_997955_2125224733_n_large
One Direction, kumpulan budak2 British-Irish. Ahli kumpulan diorang Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan and Liam Payne #nama ni aku ikut susunan macam dalam gambar tu tau ;)

Diorang ni masuk dalam rancangan realiti TV pada tahun 2010, iaitu The X Factor #siri ketujuh. Ala2 macam American Idol, One in a Million, lebih kurang macam tu la. Klik SINI untuk tengok salah satu video diorang masa kat rancangan The X Factor. Pada mulanya, diorang ni join secara solo untuk kategori "Lelaki". Tetapi diorang ni gagal untuk melayakkan diri. Lepas tu, juri yang bernama Nicole Scherzinger ni bagi idea untuk gabungkan diorang dan masuk dalam kategori "Kumpulan". Rezeki diorang, menang tempat ketiga dalam pertandingan tu and diorang sign contract rakaman dengan Sony Music anak syarikat Syco Records.

Sikit ni je la ek info yang aku bagi pasal One Direction ni. Yang ni baru intro sikit. Lepas ni aku bagi details diorang pula. Penat aku nak translate info diorang ni. Kalau tak faham tu, korang buat2 faham je la ek. Muehehe :3


Bye! :)

You Might Also Like

7 comments:

lagu dorg best jugakk.tpi ape yg kt perasan la,,selalu yg bnyk nyanyi liam,zayn dgn harry..niall & louis mcm backup je..hihi..kt perasan pon sebab tgk video clip dorg la

wah nmpk cm best jew depa nie...nnt ada masa sm nk dgr lagu yg depa nyanyi..^^

Ezad Skytech said...

hee...rasanya baru tahun ni dgr nama One Direction..hee~

Dianaa said...

@♛ Nazirah a.k.a Naz ♛; ha'ah, betul2. lg2 kalau tgk lagu yg akustik punya versi.

Dianaa said...

@Selendang Merah; hihi! pi dengar. memang lagu diorang ni best2! :D

Dianaa said...

@Ezad Skytech; laa, yeke? takpe2. lg pun diorg ni baru nak up ;)

boleh tak buat tutorial macam mana nak letak conversation macam dekat blog u ni? Kalau dah tolong inform saya. Mention je k? @khaidalolipop