BE

Double BE! Inti Cycle 2 dan Miss World Malaysia

March 08, 2012


*klik untuk lebih jelas*

BE ke dua untuk tahun ini. Wohoo! Memang suka gila ah en. Tapi tu la. Followers je ramai, tapi tak ramai pun yang selalu datang blog aku ni. Hm takpe la. Ada BE ni pun dah untung sikit ;) thanks Nuffnang! :* and thanks INTI Cycle 2 dan Miss World Malaysia sebab letak iklan kat blog ni. Muehehe :3 BE Nokia tu pun ada lagi tauu. Klik klik! :D

Ada masa nanti, aku bagi tips macam mana nak dapat BE, okay? ;) sebenarnya ada la juga dalam 2 3 orang yang tanya aku. Macam mana boleh dapat BE. Tunggu next entry k sayang? Hihi! Aku tak kedekut pun nak share tips2 ni. Jangan risau k. Korang pula rajin2 klik iklan kat blog ni. Kalau rajin sangat, klik semua iklan tu tau. Muehehe :3


Bye! :)

You Might Also Like

10 comments

  1. jeles tengok..hurmmmm..nk jugak!

    ReplyDelete
  2. @Hafizin Jamil; haha. tkde la untung mana. biasa2 je

    ReplyDelete
  3. wahh best nye. kite pun baru je bertambah hari tu. hehe :) semoga suksess.!

    ReplyDelete
  4. hehehe cpt2 share..cik fi nak blajar nih ^_^

    ReplyDelete