Fashion

Holiday #Terengganu

March 19, 2012


Sebenarnya nak update entry pasal holiday ni semalam, tapi busy sikit sebab keluar dengan family. Hihi :3

Masa holiday kat Terengganu, bosan gila sebab macam takde aktiviti nak buat. Pergi pula dengan family. Tapi abah busy dengan kerja. So cuma duduk rumah je la. Keluar pun time nak makan je and beli barang sikit.

Masa pergi Pasar Payang, ada beli barang sikit :D

Pashmina yang warna pink purple and kelabu tu beli kat Pasar Payang, Terengganu. Beli dua pashmina tu dengan harga RM27. Err berbaloi ke? Rasanya okay la tu kot. Tengok kat tempat lain macam kat KL tu, takde pula yang aku berkenan. Hihi!

Shawl jojet warna krim and pashmina hitam tu aku beli dengan harga RM15. Yang tu beli kat kedai tepi Mydin, hihi :D Kat Terengganu je dah habis RM42. Ghabak ahh! Hahaa! Dah la hujung minggu ni aku nak pi Melaka. Buat reunion sendiri, nak jumpa kawan2 and bf :3

Btw aku bukan bawa balik shawl and pashmina je dari Terengganu. Paling takbole bla aku bawa balik 5kg lemak dari Terengganu. Hasil duduk kat sana seminggu, tak buat apa2 aktiviti. Asyik makan tidur makan tidur. HAHA! xD
Aku kena buang balik 5kg ni! Tak sukaaaaa! Mencik mencik! -___- bagi tips macam mana nak buang lemak tanpa perlu nak diet, boleh? Ada ke tips macam tu ek? Nak kurus tapi taknak diet. Pelik2 je. Muahahaa! :D

Korang cuti sekolah hari tu pi mana? Mesti best en? Jenjalan dengan kawan / family. Aku je bosan -,-


Bye! :)

You Might Also Like

12 comments

  1. buah tangan untuk saya tak ada ke??hehehe :P

    ReplyDelete
  2. saya cuti sekolah balik kampung je. hahaha

    ReplyDelete
  3. hee..cuti sekolah hari tu..ezad pun cuti je dok rumah..keluar pun kadang2 je..haha~

    ReplyDelete
  4. @Ezad Skytech; bosan en kalau takde aktiviti nak buat

    ReplyDelete
  5. 5 kg 5 hari turun berat badan

    ingin langsing kan badan dengan menurunkan berat badan dengan harga yg murah ?
    http://www.facebook.com/pages/5-kg-turun-5-hari-sj/130308737083903

    ReplyDelete
  6. akk pun nak buang lemak tnpa diet.. hihihi..

    nice blog sis!

    ReplyDelete
  7. @Zana Adieyza; hihi! diet ni seksa je kan. thanks btw :D

    ReplyDelete