Teens

Cuti sekolah!

March 10, 2012 Fatin Diana 8 Comments


Tumblr_lcvwiz7cd61qdrv2ro1_500_large
Tajuk entry ni, err. Menyampah pula aku. Hahaa! Padahal aku bukan budak sekola pun. Beriya nak post pasal cuti sekolah buat apa en. Muehehe :3

Aku nak share pendapat aku la en. Tak tau la pendapat korang sama ke tak dengan aku. Pendapat aku pasal budak sekolah;
  • Mula2 masuk sekolah, takut2 je sebab tak kenal sape2 and takde kawan.
  • Dah dapat kawan, asyik melekat je la. Konon BFF sampai mati.
  • Bila dah jadi senior kat sekolah, mula la tunjuk belang. Konon gengster #PHUII!
  • Bila dapat cuti sekolah, rasa nak sekolah.
  • Bila sekolah, rasa nak cuti pula.
  • Bila hari Ahad, rasa malas gila nak pergi sekola esok tu.
  • Paling suka hari Jumaat sebab tak sabar nak balik awal.
  • Masa dah nak dekat cuti, kemain excited. Tapi bila cikgu bagi homework yang banyak, terus rasa lemau. Tak semangat nak holiday.
  • Masa sekolah, rasa tak sabar nak habis sekola sebab dah tension pergi sekola. Dengar cikgu membebel, kena buat kerja rumah, study study study!
  • Dah habis sekolah, rasa rindu pula nak sekolah. Rindu nak jumpa kawan2. Gosip dengan kawan.


Semua tu random, aku tak ikut turutan pun. Betul tak semua point kat atas tu? Muehehe :3 tipu la kalau semua tu salah. Mesti ada yang salah satu yang korang pernah alami sendiri, kan? ;)
Yang sebenarnya aku pun rindu sekola. Isk isk :')

Cuti sekolah ni korang yang pergi holiday tu, enjoy la puas2 ek. Kalau cikgu bagi banyak kerja rumah, buat la dulu. Baru fikir enjoy. Jangan 24/7 jam nak enjoy je. Hihi! Memandai je aku nak nasihat orang. Okay la, taknak melalut panjang2.

HAPPY HOLIDAYS GUYS! ;)


Bye! :)

You Might Also Like

8 comments:

wanabee said...

haha ! sama lah dengan guwa..
oh rindu betul zaman sekolah .

okey..akak memg pelik sikit,sebab akak suke pegi sekolah..hihihk..pelik tak..kdg2 tertnye2 jgk kenapa la ramai org kata sekolah xbest la,cikgu mcm ape la..tpi akak xrasa gitu..akak memg suke sekolah..cume normal la,kalo pagi2 rasa malas nak bgn semua,pastu hari isnin rasa lembik je bdan nak gi sekolah pagi tu..hihi :)

Eh eh eh..sama sangaaattt.hahahah.rindu zaman sekolah

ketikketok said...

Another wonders of the world Gallery Microfungus House of Magic Potions Tanah Rata and KetikKetok!

Dianaa said...

@wanabee; kaaan? rindu wooo :D

Dianaa said...

@♛ Nazirah a.k.a Naz ♛; err yeke? hihi! diana malas pun sbb cikgu tu suka membebel. tu pasal mcm tk suka. muehehe :3

Dianaa said...

@Apeach Blogspot; haa, sama tak? sama tak? hahaa xD rindu gila ohhh nak sekola

Dianaa said...