Gadget

Benci phone ni -__-

March 25, 2012



Sekarang ni aku pakai phone Xperia x10 mini. Mula-mula pakai tu memang excited la sebab first time pakai phone touch screen, hahaa! Setahun lebih dah kot aku pakai phone ni.

Akhir-akhir ni phone aku selalu buat hal. Padahal battery full, tapi phone aku tiba-tiba off sendiri. Kadang-kadang tu setiap kali lepas habis call, ter-off lagi. Lagi satu tengah tiap mesej, off tiba-tiba lagi. Erghh! Makin menyirap dengan phone ni tau.

Tadi aku pi godek-godek phone, then ter-reset phone. Habis semua text and number phone hilang. Eeeeeeee! Makin tension la dengan phone ni tau. Geram gila akuu! Lepas ni dah malas nak pakai phone canggih-canggih lagi. Hantar kedai kang, beratus kena bayar, baik beli phone cikai je. Lagi murah daripada nak bayar duit repair phone, kan? Hm,


Bye!

You Might Also Like

14 comments

  1. hurmm betul tu. baik pki fon murah je. lg sng :) huhuhu

    ReplyDelete
  2. pakai phone murah je senang.

    kalo nak guna touchscree, better beli tablet, untuk main game.

    ReplyDelete
  3. MODEL X10 MINI MMG PROBLEM DR KILANG AG...stok sy order utk niaga..mmg htr balik semua..nasib baik leh tukar ngn stok lain...

    ReplyDelete
  4. @♥ Cik Zack ♥; hm tu la. menyesal beli mahal2 -,-

    ReplyDelete
  5. handphone murah je senang...touch2 ni leceh...hee~

    ReplyDelete
  6. Hint suruh beli hp baru lettew. Hihi

    ReplyDelete
  7. @Aimi Juon; hahaa! taknak beli phone baru pung

    ReplyDelete
  8. sama lah tapi fyqa guna samsung. taik kucing betoi >,< last ncer vcabok jgk fyqa gna, kahkah

    ReplyDelete
  9. @Anak Munsyi; hahaa! last2 enset cabok juga yg jd pilihan en :D

    ReplyDelete