Reunion

Reunion kem #Part 3

February 07, 2012


Masa tidur kat bilik rehat, tiba2 ada wirawati ni nak masuk kat bilik rehat. Masa tu dalam pukul 5 lebih. Masa untuk diorang masuk surau, solat subuh. Dalam fikiran aku satu je #diorang ni tak ubah macam senior diorang, contohnya aku dengan geng aku masa kat kem dulu. HAHA! Memang liat nak solat subuh. Kalau taknak solat, port lepak cuma satu, iaitu bilik rehat. Hihi! :D bila budak2 tu tengok aku dengan yang lain ada dalam bilik rehat, diorang terus tak jadi nak lepak situ. Diorang tidur kat surau je.

Pukul 7 lebih, balik dorm. Nak siap sebab pukul 8.30 pagi dah kena kumpul kat dewan makan. Sebelum nak tinggalkan dorm, snap a few picture dulu. Hihi! :D


Yuni, Dee, Mama
Rindu kat dorm Bravo 1 :'(


Aku sentiasa dengan DOMOkun :3

Otw ke dewan makan untuk breakfast. Dah sampai kat dewan makan, aku dengan Yuni straight terus pergi sarapan. Ayah Kudus pun ada masa makan. Rindu ayahh! :D lepas tu ayah aku yang lagi satu, cikgu Hamzah. Dia KJ kat sana. Ayah Hamzah cari Ayah Kudus, hihi! Lepas tu gaya diorang macam budak2. Tergelak aku tengok. Hihi! :D

Naik motor mula2 tu aku fikir nak bawa jalan dalam kem je. Lepas tu Ita ajak pergi air terjun. Apak ahh! Kau taknak balik ke weh? Bengong betul. Lepas tu kitorang gerak dulu, Ita je yang lambat. Lepas tu dah nak pukul 10 pagi, terus balik kem sebab semua dah ready nak balik dah.


Pinky, Dee, Ita, Tasha, Yuni #kat belakang tu la ayah Kudus :D
Last picture with them :'( harap2 lepas ni dapat jumpa korang lagi kat kem. Kalau ada reunion lagi, kita pergi sama2 lagi tauuuuu! Kalau korang tak pergi, siap ah! Hihi! :D
InsyaAllah setiap kali ada reunion, aku mesti pergi! Dah plan awal2 dengan diorang semua :') rindu nak lepak macam dulu. Gelak huhahuha sama2. Hihi! :D Iloveyouguys! :*

The End

You Might Also Like

2 comments