Rasa macam nak tukar phone

February 11, 2012 Fatin Diana 19 Comments


Beautiful-blonde-fashion-girl-nails-favim.com-301070_large
Nak tukar PHONE, tapi duit takde. So kena kerja, kan? Hm. Susah betul la. Nak buat bisnes, kena ada modal. Hari tu ada buat bisnes sekejap, simple2 je. Nasib baik laku, dapat juga untung.

Sekarang ni pula cuba buat bisnes AS Beauty. Mana tau kot dapat untung lagi. Hihi! Tapi kan, serious tak rugi pakai produk tu. Memang berkesan :)

Hm, rasa nak cari kerja la. Nak dapatkan kerja juga! Nak cari duit! Nak tukar PHONE! Nak pakai phone yang ada 3G, boleh 3G dengan kawan2, dengan ehem2. Hihi! :3 korang pun rajin2 la klik iklan kat tepi tu. Nak cari duit ni. Lagi satu kalau ada rezeki, aku buat GA. Share rezeki dengan korang :) suka tak suka tak?! Hihi :D


Adios! ;)

You Might Also Like

19 comments:

shera haifa said...

kita pun rasa nak tukar gak..hehe

Nana said...

Tukar iPhone4S..BEST!!

cik dila.. said...

rase nak tukar phone jugak la,, :P

biela bell said...

saya dah tukar! heeeee~

cikgadis said...

sy pun lama dah plan nk tukar fon.tp disebabkan tinggal at asrama, terpaksa la tangguhkan dulu. huhu

lama xtuka fon gk...tp syg nk tuka...sbb fon ni mak yg bg...so nk jge btol2...neway dok bdr sdi dmansara taman ape??

Dianaa said...

Shera : jom tuka sama2! hihi :D

Dianaa said...

Nana : iPhone4S? err, tak mampu den. hahaa

Dianaa said...

Dila : jom tuka! hee ;D

Dianaa said...

Bell : oh yeke? pakai phone apa?

Dianaa said...

cikgadis : oh, kena la tunggu keluar dr asrama kan :p

Dianaa said...

budak kachak : mak bagi? kena la jaga betul2. jgn tuka phone, nanti mak terasa pula. hm kat meranti. why?

adik.waktu akak baya2 adik dulu,sama jugak..asik nak tukar tepong je,tpi xdapat pon..heheh...bese la..pegi keje cepat,leh beli hp baru..

Dianaa said...

Hihi! Nanti cari keje, dapat gaji je terus beli phone baru :3

lynda salim said...

wahhh .. macam best lahh .... hehe

Pupel Liyana said...

jom pakai galaxy note. hehehe:)

Dianaa said...

Lynda : hihi :D

Dianaa said...

Pupel : err tak mampuuuu T__T hahaa

aedy anuar said...

Ni sekadar mencuba. Dapat duit secara percuma tanpa modal. Hanya register di http://prelaunchx.com/x/nursaedy