Rasa macam nak tukar phone

February 11, 2012


Beautiful-blonde-fashion-girl-nails-favim.com-301070_large
Nak tukar PHONE, tapi duit takde. So kena kerja, kan? Hm. Susah betul la. Nak buat bisnes, kena ada modal. Hari tu ada buat bisnes sekejap, simple2 je. Nasib baik laku, dapat juga untung.

Sekarang ni pula cuba buat bisnes AS Beauty. Mana tau kot dapat untung lagi. Hihi! Tapi kan, serious tak rugi pakai produk tu. Memang berkesan :)

Hm, rasa nak cari kerja la. Nak dapatkan kerja juga! Nak cari duit! Nak tukar PHONE! Nak pakai phone yang ada 3G, boleh 3G dengan kawan2, dengan ehem2. Hihi! :3 korang pun rajin2 la klik iklan kat tepi tu. Nak cari duit ni. Lagi satu kalau ada rezeki, aku buat GA. Share rezeki dengan korang :) suka tak suka tak?! Hihi :D


Adios! ;)

You Might Also Like

19 comments

  1. kita pun rasa nak tukar gak..hehe

    ReplyDelete
  2. rase nak tukar phone jugak la,, :P

    ReplyDelete
  3. sy pun lama dah plan nk tukar fon.tp disebabkan tinggal at asrama, terpaksa la tangguhkan dulu. huhu

    ReplyDelete
  4. lama xtuka fon gk...tp syg nk tuka...sbb fon ni mak yg bg...so nk jge btol2...neway dok bdr sdi dmansara taman ape??

    ReplyDelete
  5. Shera : jom tuka sama2! hihi :D

    ReplyDelete
  6. Nana : iPhone4S? err, tak mampu den. hahaa

    ReplyDelete
  7. Bell : oh yeke? pakai phone apa?

    ReplyDelete
  8. cikgadis : oh, kena la tunggu keluar dr asrama kan :p

    ReplyDelete
  9. budak kachak : mak bagi? kena la jaga betul2. jgn tuka phone, nanti mak terasa pula. hm kat meranti. why?

    ReplyDelete
  10. adik.waktu akak baya2 adik dulu,sama jugak..asik nak tukar tepong je,tpi xdapat pon..heheh...bese la..pegi keje cepat,leh beli hp baru..

    ReplyDelete
  11. Hihi! Nanti cari keje, dapat gaji je terus beli phone baru :3

    ReplyDelete
  12. wahhh .. macam best lahh .... hehe

    ReplyDelete
  13. Pupel : err tak mampuuuu T__T hahaa

    ReplyDelete
  14. Ni sekadar mencuba. Dapat duit secara percuma tanpa modal. Hanya register di http://prelaunchx.com/x/nursaedy

    ReplyDelete