Miyyo Azman

February 29, 2012


Bagi remaja perempuan, maybe diorang kenal dengan nama kat title entry ni / gambar kat atas ni. Err, bagi aku pula, "siapa Miyyo Azman ni?". Yes, itu persoalannya sekarang ni. Aku langsung tak tau pasal Miyyo Azman ni. Aku rasa macam aku ni slow, tak tau apa2 langsung. Like seriously, siapa mamat ni? Kenapa ramai perempuan minat dia? #oh, semestinya sebab budak ni comel. Satu lagi, kenapa dia famous sangat?


Aku pun mula selidik. Cari budak ni kat google and tanya adik aku. Adik aku kata "konon Justin Bieber Malaysia". Dulu budak ni kawan dia. But lepas budak ni dah famous amous, dia jadi kerek. Dah mula sombong. Yes, nama budak si Miyyo ni aku pernah nampak kat laptop adik aku, Ammirul. Rasanya tahun lepas or tahun lagi satu kalau tak silap aku. Budak ni dengan adik aku tu beza setahun je. K, maybe dia memang dah sombong sekarang ni. Biasa la, lumrah hidup. Bila dah famous, lupa daratan. Kawan sendiri pun boleh lupa (Y)


Hasil dari YouTube;

Tahun 2009 punya video. Macam short movie la kot. Not bad la video ni. Dalam video ni dia bercinta dengan Amie. Hamboii! Kemain lagi dia dengan perempuan tu. Hahaa. Budak muda, biasa la en?
Ada video lagi satu, si Miyyo ni buat lagu The Lazy Song. Alaa, biasa je pung. Aku rasa lagi comel yang orang lain buat. Ngehehe :D



Nak tau Miyyo Azman? Klik SINI. Kat situ dia bagitau yang dia tak sombong. Yeah, semua orang boleh kata yang diorang tak sombong tapi hakikatnya? Faham2 je la ea ;) Oh ya, nama dia Amirul Hatta bin Azman kalau tak silap aku. Miyyo ni nickname dia je. Comel pula. Kalau adik aku si Ammirul tu family panggil Yoi :3



FB Miyyo Azman; SINI
Blog Miyyo Azman; SINI





Ops! Sorry korang. Miyyo ni dah ada awek. Awek dia omey tau! Aku tau pasal awek dia ni pun sebab aku tengok shawl tutorial kat YouTube. Padan la tu. Si teruna handsome, si dara comel :3



Nama perempuan comel yang jadi buah hati Miyyo Azman ni, Khadyjah Fhatyah. Dia dengan bf dia sama2 SPM tahun ni.

FB Tyah; SINI
Blog Tyah; SINI


#aku tak kedekut nak share account diorang dengan korang tau :p
Even aku dah cari pasal Miyyo Azman, aku still tak faham kenapa dia famous. Cuma sebab dia Justin Bieber Malaysia ke? Kenapa la korang fanatik sangat dengan Bieber ek. Sampai ada pula Justin Bieber Malaysia. Mesti Tyah suka en dapat bf Justin Bieber Malaysia #winkwink! ;) hihi! Gurau je dik. Akak doakan korang bahagia selalu la ea ;) Tyah mesti jealous gila bila ramai perempuan minat kat bf Tyah. Sabar je la ek.

Ah sudah, aku melalut sampai cerita pasal awek Miyyo pula. Hahahaa! Padahal nak tau pasal Miyyo je. Btw to Miyyo, maybe Miyyo tak sombong. Cuma busy sebab ramai fans en :p untung le dah famous. Tapi jangan sampai lupa kawan and orang terdekat. Awak tu muda lagi. #pergh, bajet macam dia nak baca pulak blog buruk aku ni. muahaha! xD

Okay la, aku rasa ni pun dah panjang lebar aku bercerita. Amboii! Hahaa. Kalau korang ada info pasal Miyyo, bagitau la ek. Aku bukannya fans dia, cuma nak tau je. Aku tak macam perempuan remaja yang lain, macam dah obses pulak dah dengan mamat tu.


Bye! ;)

You Might Also Like

15 comments

  1. seriously ? I baru tau kot ada justin bieber malaysia :p bangganya dia =.=" lol

    ReplyDelete
  2. Haha biar jela dia . Dia pun nak hidup . Awak tu dah nak kahwin , jangan dok jaga tepi kain orang lain :p IM JUST SAYING.

    ReplyDelete
  3. Justin Bieber Malaysia.. saya pun baru tahu.. keh3

    ReplyDelete
  4. @RoxieBaby; lol, I fikir I je yg baru tau. hihi! nasib baik ada yg tak tau lg. muahahaa xD err, yeah. dia bangga kot

    ReplyDelete
  5. @Izzy Frhn; err, apa kau ni Izzy. takde kena mengena dgn hal aku yg dah nak kawin. grr

    ReplyDelete
  6. @Az Meeda; baru tau juga? hihi, nasib kita la en lambat tau

    ReplyDelete
  7. xfemes lagi ni, sebab baru tawu jugak. hahaha. tapi gadis dye comel.
    haha.

    ReplyDelete
  8. @saya_arief; hahaa, yeke? tapi kat fb kemain famous lagi kot. kaan? gf dia comel<3

    ReplyDelete
  9. haha,siapakah beliau?yang gambar first nampak macam simon D(korean hip-hop)

    awek dia tu kenallah,coomeell

    ReplyDelete
  10. @Syasya Johan; Simon D? Korean? mmg tk knl la, haha! yup, gf dia omey<3

    ReplyDelete
  11. Ermm.. tyah tu bukan bf dia :) diaorang cuma kawan je :) Bf tyah nama yusof

    ReplyDelete
  12. @Dianaa tyah dengan miyyo cuma kawan je :) bf tyah nama yusof :)

    ReplyDelete
  13. justin bieber malaysia?..haha..adoi la..mcm2

    ReplyDelete
  14. Alahaii Banyaknya BIEBER MALAYSIA ya ? Btw Takd lah HANDSOME mana HANDSOME lagi Nabi YUNUS >< ! WInk WInk Btw Nice Blog SIS =)

    ReplyDelete