Keyword

Keyword #6 : budak lepak pavi

February 12, 2012 Fatin Diana 6 Comments


*klik untuk lebih jelas*

Budak lepak Pavi? Oh my. Memang kat blog aku ni ada cerita pasal budak lepak Pavi termasuk aku sendiri pernah lepak Pavi. But tu dulu. Sekarang dah jarang. Aku tak berapa minat sangat lepak Pavi, takde apa pun. Agak bosan sebenarnya. Bagi aku budak2 yang duduk kat luar / pintu depan Pavi tu, cuma nak tayang muka atau fashion diorang. Paling semak tengok budak2 yang baru nak up buat macam tu. Konon hot lettew -,-

Aku kalau pergi Pavi pun, lepak dengan kawan. Bukannya duduk kat entrance tu sampai sejam dua, baru nak masuk dalam dengan takde hala tuju. Wayang kat Pavi tu aku pernah masuk sekali je. Shopping sana pun tak pernah. Kalau makan kat sana, pernah la. Alaa, makan fast food je, muehehe :3

Last aku pergi Pavi awal bulan Januari kot kalau tak silap. Lepas tu tak jejak dah. Bulan ni pun aku tak keluar, cuma duduk rumah. Jadi anak mak sat, hihi. Baik tak aku? Okay, taknak melalut lebih2.


Adios!

You Might Also Like

6 comments:

untung la ade gk gi pavi....sy lgsung xpnah pun tau...huhuhu

Dianaa said...

Eh yeke? Tak kan la

Ezad Skytech said...

ezad langsung tak pernah jejakkan kaki kat pavi..percaya tak..? haha...sila la percaya...heee~

Dianaa said...

Ehh, biar betul?! Hihi! Macam tak percaya

FarahNazurah said...

fara pun tak pernah ke pavi langsung. TS pernah lah xD

Dianaa said...

Err ramai juga ek tak pena pegi Pavi. Okayy, tknak tekejut. Hihi :D