BE

BE ke lima Nuffnang | Nokia NwNp

February 20, 2012



Weeeee~! First BE untuk tahun ni. Thanks Nuffnang! :D muah muahhh! Hihi :D korang yang datang blog aku ni, rajin2 la klik iklan Nuffnang kat tepi tu ek :D

Aku dapat BE dari Nuffnang ni sebab ikut tips dari blogger mana nta, tak ingat le. Tips dia cuma rajin update blog, then update survey kat Nuffnang tu. Kalau boleh update survey tu setiap minggu. Then hantar ticket kat Nuffnang. Tu je la rasanya tips yang aku ikut. Hee :D

Ni BE yang ke 4 aku agak, untuk nak dekat setahun aku dengan Nuffnang :) thanks Nuffnang! Thanks Nokia :3

You Might Also Like

24 comments

  1. tahniah kawan, happy berblogging~~

    ReplyDelete
  2. tahniah,...
    makcik kayo la lepas ni.. hihihi!!!

    ReplyDelete
  3. Kepci? tunggu dah cash out nanti, haha

    ReplyDelete
  4. congrats !
    btw , cane ye nak update survey dlm nuffnang tu ? hehe . still baru dlm nuffnang .

    ReplyDelete
  5. pupel pun ada dapat 2 kempen. happy :)

    ReplyDelete
  6. syasyajohan : muehehe, insyaAllah ;)

    ReplyDelete
  7. Ira : nanti Diana bagitau kat chat ea :)

    ReplyDelete
  8. Waaaa...untongnya.apeach da lama tnggu.BE still xmasuk2.=.="

    ReplyDelete
  9. Hihi! Sabo la ye. InsyaAllah Nuffnang baik hati nak bagi Apeach BE

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki adik fatin ku syg..:)

    sebab fatin kak nad ada idea nk update blog..tengs sayangs!

    http://www.nornadiah.com/2012/02/nano-white-review.html

    ReplyDelete
  11. Nad : Hihi! Alhamdulillah :') weee~! You're welcome :D tengah nak tengok entry kak Nad la ni :3

    ReplyDelete