Family

Doakan tokwan and opah aku selamat,

February 24, 2012


*gambar masa barbeque tahun lepas*

Pagi tadi pukul 8.30 pagi, mak kejutkan aku. Mak bagitau yang opah dengan tokwan accident subuh tadi. Masa tu tokwan tak sedar lagi. Hm harap2 tak teruk.

Tadi dalam pukul 12 tengah hari, mak bagitau yang kaki opah koyak. Kena jahit, tapi opah taknak. Tokwan pula nta la, tak tau apa cerita. Hm. Mak cakap yang orang India langgar tokwan and opah dari belakang. Lepas langgar tu, India tu terus cabut lari. Kalau aku dapat la India tu, siap ah! Geram betul aku -,- dah langgar, terus bla pula. Bukannya nak tolong. Haihh. Apa punya manusia la. Takde hati perut, takde perasaan.

Sesiapa yang baca entry ni, minta tolong korang doakan opah dengan tokwan aku tu okay ea. Doakan keadaan diorang tak teruk, tak kritikal.

Okay la, nak gerak balik kampung dah ni. Nak pi melawat tokwan dengan opah kat Perak tu.


Bye! :)

You Might Also Like

12 comments

  1. smg tokwan & opah kamu cepat sembuh..

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya selamat.
    jgn lupa songgah taiping.
    hehe

    ReplyDelete
  3. harap semuanya baik-baik saje ye...semoga mereka cepat sihat..

    ReplyDelete
  4. semoga tokwan & opah cpt sembuh :))

    ReplyDelete
  5. moga tokwan dan opah awk cepat sembuh dan baik2 aja.. :(

    ReplyDelete
  6. @alyaclumsy; amin :) taiping? hihi! kalau free, singgah la kot

    ReplyDelete
  7. semuga selamat semuanya...Peak kat mana....mmg org kat sini dah mula belajar bawa kenderaan laju-laju.

    ReplyDelete