Aku ada copy blog orang ke?

February 24, 2012



Err, nak tanya ni. Aku ada copy blog sape2 ke? Sorry la kalau ada TERcopy ke, TERtiru ke dan seangkatan dengannya. Kalau ada pun, tegur elok2 takbole ke? Perlu ke nak kata aku bodoh? Oh tolong la! Kau tak tengok iklan kat tv ek? Budi bahasa budaya kita. Orang berbudi, kita berbahasa. Dasar manusia takde hormat.

To Encik Unknown;
Kalau macam ni la perangai kau, orang lain pun tak suka tau. Parents kau ajar macam ni ek? Kena kurang ajar dengan orang lain ek? Macam tu? Alahai, kesiannya. Lain kali belajar betul2 ea :) jangan nak bodohkan orang sangat la. Family aku pun tak bodohkan aku tau. Aku bagi balik bodoh kau ni, amik la tau!
Kalau ada yang tak puas hati, boleh cakap elok2 kan? Kalau ada yang aku copy tu, sila tunjukkan yang mana satu. Okay?

#UPDATE!
Dia menyalak lagi la kat cbox aku tu. Muehehee :3 kalau tak letak link, maknanya kau ni pengecut. Kaaaaan? Kau stalker aku ek? Suka aku lettew. HAHAHAHA! Saje nak panaskan hati kau ;)


Bye! :)

You Might Also Like

25 comments

  1. Ni jenis yg suka fitnah2 ni.Harap dia baca komen ni.Fitnah tu lebih besar dosanya dari membunuh.

    Xpayah layan orang macam tu.^_^

    ReplyDelete
  2. spoil mood aje nak mrhkan org mcm tuh. haha. buang masa. jgn amek kesah sgt.

    ReplyDelete
  3. @LIA AZMAN; haha, tau takpe. watlek je en :D

    ReplyDelete
  4. nie kes dengki nie..kalau dia betul..dia kena cakap guna bahasa yg elok..nie kelam kabut dok maki pulak..adoiii..sabar yer

    ReplyDelete
  5. @biela bell; takde keje, mmg tu je la yg dia reti. nak buat orang sakit hati. takpe la, still boleh sabar ;)

    ReplyDelete
  6. biasa la kalau sama pon. ciptaan manusia banyak yang sama dan serupa or etc, etc..so,tak payah nak tuduh copy paste lahh..

    ReplyDelete
  7. @a i m z; yeah. kalau copy pun, bukannya sengaja

    ReplyDelete
  8. sbr je le..,mcm2 org de kan..

    ReplyDelete
  9. salam. akk,saya pun pnh kena dulu. dia ckp cite sy sume fake.then pstu ada owg guna nama lain tp sy rsa owg yg sma.Alhamdulillah sekarang dh x da owg cmtuh.sbar ye kak.

    ReplyDelete
  10. @Tyra Faiera; salam. err yeke? mungkin org yg sama. keje dia nak stalk org je. apa motif dia nta. hm harap2 dia tak ganggu dah. hihi, still bole sabar ni ;)

    ReplyDelete
  11. huhu..positif thinking je cik diana..biasala tuu..haha..

    ReplyDelete
  12. kok ye dia nak tegur pun elok2 la kan? tayah amik hati sgt la diana, normal la tu

    ReplyDelete
  13. @~Filzati Zulkepli~; tau takpe. mcm tak reti nak tego elok2 pula en

    ReplyDelete
  14. Haih , apa nak jadi la dengan orang mcm tu . Pelik pelik -.-

    ReplyDelete