Family

Yeay! Dapat notebook Vaio! :3

January 21, 2012





Yes! Yes! Yes! Akhirnya dapat juga laptop sendiri but ni cuma notebook. Kecil je, tak besar pun. Lagi satu warna silver. Aku nak merah, tapi takde :'( silver pun silver la, janji ada. Boleh blogging and main game kat FB, tu yang penting. Hikhok! :3
Notebook ni beli kat Harvey Norman je, kat area Mutiara Damansara. Hm thanks mak and abah sebab belikan notebook ni :* insyaAllah akak rajin lepas ni. Hahahaa! :D


Bye! :)

You Might Also Like

5 comments

  1. wah..untunglah dapat lappy..heheh..pas ni kena jaga baik2..hati2 jgn sampai kena spyware o etc.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. heee.. best ada notebook sewndiri

    ReplyDelete