Tadi tangan gatal cari ftndiana kat google,

January 29, 2012 Fatin Diana 5 Comments


Kemain panjang lagi tajuk entry ni. Hahaa! Yeah. Tadi aku bosan, terus aku buka google and search ftndiana. Yang first kelua blog aku. Tak sangka weh keluar yang first, haha #poyo kejap.
Then terjumpa banyak link yang agak pelik bagi aku. Antaranya INI dan INI. Paling takbole bla yang second link tu la.


Domarate


ftndiana.blogspot.com has been rewarded with 5 stars! You're getting there.



Haaaa! Dapat 5 stars makk! Hahaa! Nta betul ke tidak nta natang ni. Apa pun bangga kejap #poyo lagi, harhar. Okay. Tengah malam macam ni memang aku masuk air. Entry pun merepek2.

#aku tak puas hati lagi dengan mamat yang langgar aku semalam -,-


Adios!

You Might Also Like

5 comments:

wah..sr0n0k..5star tu..tahniah..~
:)

AnAk dEneSor said...

yg 1st link 2 normal la alexa kn..hihi

Dianaa said...

Aisyah : hihi! :D nta betul nta tidak

Dianaa said...

Ira : hihi xD

tenku butang said...

fuh.. teman check teman punya 3 star jea.. sedeyy