Tadi tangan gatal cari ftndiana kat google,

January 29, 2012


Kemain panjang lagi tajuk entry ni. Hahaa! Yeah. Tadi aku bosan, terus aku buka google and search ftndiana. Yang first kelua blog aku. Tak sangka weh keluar yang first, haha #poyo kejap.
Then terjumpa banyak link yang agak pelik bagi aku. Antaranya INI dan INI. Paling takbole bla yang second link tu la.


Domarate


ftndiana.blogspot.com has been rewarded with 5 stars! You're getting there.



Haaaa! Dapat 5 stars makk! Hahaa! Nta betul ke tidak nta natang ni. Apa pun bangga kejap #poyo lagi, harhar. Okay. Tengah malam macam ni memang aku masuk air. Entry pun merepek2.

#aku tak puas hati lagi dengan mamat yang langgar aku semalam -,-


Adios!

You Might Also Like

5 comments

  1. wah..sr0n0k..5star tu..tahniah..~
    :)

    ReplyDelete
  2. yg 1st link 2 normal la alexa kn..hihi

    ReplyDelete
  3. Aisyah : hihi! :D nta betul nta tidak

    ReplyDelete
  4. fuh.. teman check teman punya 3 star jea.. sedeyy

    ReplyDelete