Fashion

New shoes! :D

January 21, 2012



Akhirnya dapat juga kasut yang aku nak, hihi. Kat SINI kan aku ada bagitau yang aku nak beli kasut. Tapi tak tau nak pattern macam mana. Last2 yang kat atas tu jadi pilihan aku. Brand apa pun aku tak pernah tengok / dengar. MOSSONO? Korang pernah dengar? Mahal kot kasut ni. Kawan aku beli kasut Body Glove pun murah je, RM30. Aku punya ni sampai RM40. Apak ahhh! Tapi takpe, dah berkenan punya pasal en. Beli saje la.

Masa kat kedai, aku cari la pekerja tu sebab dah suruh dia simpankan kalau ada size 37. Sebab mula2 pegi kedai tu, size 37 takde. Yang ada 36 and 38. Size 37 yang ada pun warna oren je. Aku tak berkenan langsung dengan warna oren -,- Datang hari lain, nasib baik ada restock size 37 :D bila pekerja tu dah bagi, aku tengok je mak. Mak tanya "apa? bayar la. bawa duit en?". Ciss! Kena pakai duit sendiri juga rupanya. Hahahaa xD Lepas dah try pakai and selesa, terus pegi kat kaunter and bayar.

Aku suka gila dengan kasut ni! :D

You Might Also Like

9 comments

  1. Thniah ! Dpt memiliki kasut idaman :) hehe mst sronok kan dpt brg yg kte suka :))

    ReplyDelete
  2. Hihi! Seronok sangat! :D Lagi seronok kalau orang yang belanja, haha xD

    ReplyDelete
  3. diana diana still remeber me? heheeee sangat sangat lawa okey kasut tu like too :)

    ReplyDelete
  4. Hihi! Mesti la ingat! :D haa, lawa kan? :D

    ReplyDelete
  5. WUUU. Nice shoes ! I love red hihi

    ReplyDelete
  6. bila dapat apa yg dihajati memmang terasa puas kan

    ReplyDelete