Keyword

Keyword #4

January 09, 2012

Keyword last week

Err agak pelik. Kat entry mana yang aku cerita pasal Mirul (adik aku) accident? Hm aku tak ingat la. Serious tak ingat kat entry mana, haihh. Kalau nak tengok? Ni ha aku tunjuk.

Yang first tu sebelum accident. Gambar masa dia form bape nta. Tak ingat. Then sehari sebelum raya masa tahun 2010 kalau tak silap aku la, time tu la dia accident. Bukan accident motor langgar kete or langgar motor lain tapi dia sendiri yang cuai. Serious time tu aku tak rasa kesian atau apa, cuma rasa "lantak hang la". Memang takde rasa apa². Seorang kakak yang kejam, kan? Peduli pula?


Keyword this week

Paan Juvana? Hahaa! Famous en budak ni? Aku rasa ada mention nama dia kat entry yang INI. Nak tengok muka dia yang handsome tu?


Budak ni selalu lepak Pavi. Untung le famous, ramai kenal :p

#pelik betul aku sape yang buat keyword macam tu.


Bye! :)

You Might Also Like

6 comments

  1. Haha, budak facebook kenal dia

    ReplyDelete
  2. Kat Nuffnang boleh, kat blog pun boleh :)

    ReplyDelete
  3. ya allah. hilang handsome dah si adek tuu :) hehe

    ReplyDelete
  4. Haha, tapi ramai kata dia lebih handsome lepas accident

    ReplyDelete