Segmen

Kena tag!

January 29, 2012


311282_247816201922413_160525917318109_616621_629593510_n_large
Aku kena tag dengan Sii Eve.
Permainan tag ni ada syarat2 dia. Jom tengok apa syarat2nya.

  • You must post this rules in your entry
  • Each person must post about themselves in their entry
  • Answer the question than tagger set for you in their post.And create eleven new question for new people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tag them HIM/HER
  • NO TAG BACK!
  • No staff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS"
  • "YOU ARE LEGITIMATELY" a.k.a REALY, TRUST, WITH ALL HONEST : have tag 11 PEOPLE
8 je syarat dia. Tak banyak pung and aku boleh follow syarat ni ;)


Ini pula soalan dari Sii Eve yang aku kena jawab;
  1. watcha d0in ?
  2. say s0mething b0ut my bl0g . be h0nest !
  3. wh0 ur idol ?
  4. Vanilla / Choc ?
  5. What ur dream ?
  6. pa k0rang akn wt , bla d ftnah ?
  7. What the m0st stupid things that eu did?
  8. Iphone/ Blackberry /
  9. Do eu lyke my bl0g ?
  10. KFC / MCD
  11. Are eu lying me ?

Jawapan dari aku;
  1. Sekarang tengah delete message yang tak penting kat phone sebab bila nak buka inbox, kemain lama lagi load! and tengah dengar lagu favourite.
  2. Blog Sii Eve lawa la. Semua purple! Suka background tu, stars!★
  3. Idol? Err nta la. Hahaa! Serious tak fikir.
  4. Semestinya choco!♥
  5. Dream? Hm Impian aku nak berjaya dalam hidup ni ;)
  6. Bila aku kena fitnah, watlek je. Dah kalau benda memang kita tak buat, biarkan saje. Kalau kita bagi respond, orang tu lagi bersemangat nak fitnah kita lagi. So buat tak tau sudah.
  7. Benda bodoh? Nta la. Tak ingat la benda apa but rasanya pernah buat benda bodoh. Tapi tak ingat, sorry.
  8. Err dua2 tak minat. I dont know why.
  9. Suka! Sebab omey :3
  10. Both but more to KFC sebab saya ni suka ayam :'D
  11. Ehh, tak pernah tipu Sii Eve tau! Hihi :D

Yeayy! Aku dah berjaya jawab 11 soalan dari Sii Eve. Congrate for me, weee~! Hahaa.
Okay. Sekarang aku nak bagi soalan kat mangsa yang aku nak tag nanti. Muehehe :>

  1. You're full name? Macam dalam IC :3
  2. Dah berapa lama dalam dunia blog ni?
  3. Setiap kali blogwalking, blog siapa yang korang tak pernah miss walaupun sekali dan kenapa?
  4. Novel or movie?
  5. Takbole hidup tanpa phone atau laptop?
  6. Lelaki yang merokok ni nampak macho ke?
  7. Selalunya rujuk blog mana untuk tengok tutor?
  8. Romantik, seram, aksi or kelakar? Kenapa?
  9. Sekarang ni fashion vintage makin ramai yang ikut. Kenapa eh?
  10. Korang akan buat apa bila bosan?
  11. Korang jujur ke tak jawab soalan yang aku bagi ni?

Apak ahh! Pening kepala aku nak fikir soalan yang nak bagi kat mangsa nanti. Phewww! :O
Ni mangsa yang aku nak tag;
Nadira | SM | Ezad | Budak Kachak | Liyana | Aimi | Diyan | Diyana | Ieka | Aida | Kina

Phew phew! Penat weh nak cari 11 orang. Hihi! Okay, good luck guys! ;)


Adios!

You Might Also Like

20 comments

  1. Saya dah pernah kena tag la sebelum ni oleh yaha-feehily~

    hehe..tak yah jawab lagi la kan?

    ReplyDelete
  2. erkk! sm kena tag..wah semakin jd retis ar cmnie..selalu kena interview..kah3..nnt sm jawab yew..sm nak cari feel org popular jawab..:P

    ReplyDelete
  3. Aimi : Hihi nta tapi jawab la :p

    ReplyDelete
  4. SM : hihi untung la kan :p dah jd retis skrg ni

    ReplyDelete
  5. sekali lagi?? ohh tidakk. HAHA. btw, thanx sbb tag kte :D

    ReplyDelete
  6. DONE ! :D

    http://akukarma.blogspot.com/2012/01/kena-tag-lagi-haha.html

    ReplyDelete
  7. alamak baru teringat ada org tag kita...adoi..selalu kalo tag2 ni mesti selalu terlupa buat teruss...

    Jemput baca,
    Arrowhead China Chips (Buah Ngaku)
    atau
    PHUKET : Destinasi berbulan madu

    ReplyDelete
  8. Pernah kena tag juga? Jawab soalan tu cepat, hihi :D

    ReplyDelete
  9. haa....da jawab soalan2 tag tu..hee~

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2012/01/sesi-jawab-soalan-tag-dari-fatin-diana.html

    ReplyDelete
  10. Ezad : hihi! dah baca tadi :D

    ReplyDelete
  11. Saiazuan : nak juga ke? hahaa

    ReplyDelete
  12. tengah cari feel nak jwab , hee trimas tag :DD

    ReplyDelete
  13. http://lonelytunes.blogspot.com/2012/02/diyana-kena-tag-dengan-diana.html

    done walau ada syarat yg tak ikut :P

    ReplyDelete
  14. Hihi! Asalkan buat juga, kan :D

    ReplyDelete
  15. hu3.. permainan tag ni memang dari dulu ada rupanya..

    ReplyDelete