My Artwork

Header untuk Apeach

January 31, 2012


Assalamualaikan dan hi! :)

Semalam ada lagi seorang blogger minta aku buatkan header. Nama dia Apeach. Dia IM aku, dia tanya "slm.nak header ble?hehe.sure ka free?xD". Hihi! Dah tentu la bole dan ianya memang free. Aku buat benda ni semuanya ikhlas. Kasi free je la sebab aku buat tak hebat mana. Lepas dia inbox semua details, baru tadi aku buatkan header untuk dia. Dalam pukul 4 petang tadi header dia siap. Nak tengok?

First
Third choice


Taraaa! Ni la header yang aku dah cuba buat untuk Apeach. Korang klik kat header tu, terus ke blog dia. Mula2 tu aku macam tak confident nak buat sebab aku tak tau taste kaum Adam ni. So aku buatkan tiga header dan suruh dia pilih. Aku tak letak gambar header ke dua sebab lebih kurang macam yang ke tiga. Dia pilih header yang ke tiga. Alhamdulillah Apeach puas hati dengan hasil aku.

Aku buat promosi HEADER FREE ni untuk seminggu je tau. Minggu ni sahaja k. Kalau aku nak buat bisnes header pung maybe RM3 je. Aku tak layak nak jual sampai RM5. Tu pun aku rasa mahal kot. Tu je nak update.


Adios!

You Might Also Like

25 comments

  1. wah, rajin betul nk buatkan header free. :)

    ReplyDelete
  2. Daripada duduk takde buat apa, tu pasal buat benda free :D

    ReplyDelete
  3. Xjadi pilih yang ketiga.pilih yang pertama.cun sikit.hehe.bertuah sngat dpt header free.nanti Apeach tlg promote blog Diana supaya ramai org boleh tempah header ni.xD

    ReplyDelete
  4. Hahaha! Gitu pulak dah? Okay2. Thanks ea :D

    ReplyDelete
  5. hebat3.. hehe yen pom reti buat header simple2 je..

    ReplyDelete
  6. Azreen : haha tak hebat mana pung

    ReplyDelete
  7. cmne nak tmpah..ni emel :sayuri_littlelily@hotmail.my

    ReplyDelete
  8. takper mula sket2 dulu..nanti dah establish..terserah anda :-)

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jemput baca,
    PHUKET : Pentingnya AIR ASIA INSURE TRAVEL PROTECTION
    atau
    PHUKET : Phuket International Airport

    ReplyDelete
  9. waaa.. baiknya hati FD buatkan header free.. huk2.. teman terlambat giler2 baca entri nih.. heee.. masa ni teman xde blog lagi kot

    ReplyDelete