5 day challenge

Day Two - Two people you want to be with right now

January 21, 2012


Two people you want to be with right now. Err, kenapa cuma dua? Tak cukup la. K, aku memang tamak. Hahaa xD who's care? Watlek sudah. Okay, meh nak bagitau aku nak brsama dengan siapa sekarang ni.


Mesti la buah hati saya, hihi. Rindu dia tau tak? Sebulan tak jumpa. Seminggu pun dah rasa macam sebulan. Sebulan rasa macam lama gila woo! Hm takpe. Kita tetap boleh sabar, kan bie kan? Hihi.

Second person,

Err bukan one person, tapi diorang semua. Yes, aku rindukan diorang. Walaupun dah nak dekat dua bulan tinggalkan kem, tapi aku rasa macam baru semalam lepak dengan diorang. Lepak makan sebelum tidur pukul 12 ke atas. Weh, aku rindu korang semua tau tak? Nta bila la dapat jumpa lagi. Ada reunion, tapi korang tak pergi. Sedih gila bila dapat tau yang korang tak pergi. Aku rindu nak gelak,makan, nangis, tidur dengan korang. Rindu nak kutuk budak2 dengan korang. Ergh! Rindu gila weh! :'(

K, aku tak sanggup nak luahkan lagi. Sedih sangat sebab terlalu rindukan diorang semua.


Kbye!

You Might Also Like

0 comments