5 day challenge

Day Three - Three of your favorite songs ever

January 22, 2012


I_love_music__by_smilingideea1_large

3 lagu kegemaran aku;

Hangat Cintamu, lagu kat blog aku ni la :3

Lagu Hangat Cintamu ni bukan artis tau yang nyanyi. Dia ni salah sorang kawan kepada budak yang satu kem dengan aku kat PLKN dulu. Kawan dia la yang famouskan lagu ni kat kem dulu. Sampai sekarang aku dengar lagu ni.

Second lagu Ombak Rindu

Suka gila lagu ni. Mula2 aku dengar adik aku asyik pasang dalam bilik dia. Memang menyampah habis la bila dengar lagu ni. Then masa dengar betul2 lirik lagu ni, terus jatuh hati. Hihi! Lirik lagu ni best!

Third song, Takku Sangka Takku Duga

Lagu ni pun aku dengar kat kem. Biasa la budak laki kat kem tu, semuanya jenis suka menyanyi. Nasib baik la suara pun okay. Takde la teruk mana. Btw aku suka lirik ni juga. But lagu ni sesuai untuk orang yang putus cinta. Jiwang sangat kot. Hihi.

Tu je la 3 lagu yang aku suka buat masa ni. Sebenarnya banyak lagi lagu yang aku suka, but aku tunjuk yang ni je la ea. Jangan tamak sangat, hahaa.


Adios!

You Might Also Like

11 comments