5 day challenge

Day One - One thing you want right now

January 20, 2012


Jom kita mulakan cabaran ni sekarang! Hihi!
Hm, one thing you want right now. Nak tau apa dia? Jeng jeng jeng!

Vaio_cr_2_large

Tu diaa! Aku nak laptop Vaio! Vaio warna merah Aku nak dapatkan hari ni juga! Tunggu je la. Hihi! :D
Mula² aku fikir nak laptop Apple. Tapi kesian pula nak minta kat abah nanti sebab mahal sangat. Vaio pun dalam 1k en? #main teka je, hihi. Haa, tu je la yang aku nak sekarang. Actually bukan sekarang je, tapi sejak form5 lagi. Lama en aku tunggu T___T harap² dapat la hari ni.


Bye! :)

You Might Also Like

7 comments