5 day challenge

Day Four - Four of your favorite memories

January 23, 2012


Memori kesukaan aku;


4 March 2011
Memori yang tak kan dapat aku lupakan. Hihi! First time main kat Cosmo World. Rasa macam nak main lagi kat sana. Sape nak temankan aku naik roller coster? Hihi :3



1 May 2011
Jumpa balik kawan masa sekola menengah yang terpisah sejak form3, lepas PMR. Memang riuh time tu bila dapat jumpa balik. Weee~! :D tak sangka pula boleh jumpa lagi.



30 July 2011
First time celebrate birthday dengan kawan. Sebelum ni aku tak pernah celebrate dengan kawan. Celebrate dengan family masa kecik je. Kadang2 tak pernah celebrate. Time tu jalan sampai kaki aku sakit, sampai tak larat nak berjalan dah. Hihi :D


Haaa, tu je la memori kesukaan aku. Hihi! Pening kepala tau tak nak fikir. Mencabar betul cabaran kali ni. Lepas ni day 5 and tamat! Tak sabar nak habiskan :D


Adios!

You Might Also Like

7 comments

  1. bila kenang balik memori manis,boleh buat kite senyum sorang2...
    jom tengok beg comel !

    ReplyDelete
  2. seronok nye ade org melamar jd cpl ..dpn2.... ermmm xpna rase nikmat 2 =) semoga berbhagia =)

    jom g cosmo world.. suke sgt2 g c2 biar kne byr mhl pn =)

    ReplyDelete
  3. Hihi! Kelakar but sweet :D thank you :')
    Haa, jom kita pegi cosmo world sama2! :D

    ReplyDelete
  4. Memori dngn aku takda kan ? Takpelaaa *terjun bangunan*

    ReplyDelete
  5. heee.. banyak memeori sweet dia..

    ReplyDelete