Family

"akak, ni hospital la. jom bla"

January 23, 2012



Bila teringat balik, lawak pun ada. Hahaa xD
Meh nak cerita meh :D

Hari tu masa on the way pergi Harvey Norman nak pergi beli notebook, kitorang lalu kat Ikea. Then tiba² adik aku cakap "akak, ni hospital la. jom bla". Aku bantai gelakkan dia. Mana tidaknya, boleh dia kata Ikea tu hospital. Aku cuma cakap "pale otak hang" and sambung gelak lagi. Hahaha xD Then aku cakap kat mak and abah "mak, abah. tengok anak mak abah ni. dia kata ni hospital", then aku gelak lagi. Darlina cakap "yela, macam bau ubat". Abah pula sengih² and cakap "bau kayu la. bukannya bau ubat". Mak pula cakap "tu la, macam hospital siap ada kaunter, patu ada nombor giliran lagi". Hahaa! Lawak ah, nta pape je.
Kat situ memang ada kaunter, maybe untuk servis penghantaran barang. Aku agak je, hihi! Yela, family aku mana pernah shopping beli barang perabot kat Ikea. Tak mampuuuu :D hihi! Tu je la nak cerita.

Adios! ;)

You Might Also Like

14 comments

  1. Tak de ghupa hospital pun.... Hheee...

    ReplyDelete
  2. mak kite kate tak baik tau ckp "pale otak hang"....hehehe

    ReplyDelete
  3. laa rumah kat damansara pun takkan tak prnah bawak adik pegi ikea before nih? haha

    ReplyDelete
  4. Redcheesecake : Hihi! Nta adik tu, dia pelik kot. Hahaa

    ReplyDelete
  5. Budak Kachak : hihi! dah trbiasa :3

    ReplyDelete
  6. nie kew hospital? sm bawu taw..hahaha..terima kasih adik FD..sambung gelak balik..haha

    ReplyDelete
  7. hahaha. kite pernah pergi ikea sekali je. pastu tak pergi dah.

    ReplyDelete
  8. SM : Hahahaa! FD pun baru tau. HAHAA!

    ReplyDelete
  9. Syira : ehh, sekali je? buat apa kat sana?

    ReplyDelete
  10. haha..ada rupa hospital ke IKEA ni..? hee~

    ReplyDelete
  11. Haha nta la adik Diana tu. Pelik2 je

    ReplyDelete