PLKN

Ada reunion kem! :D

January 07, 2012 Fatin Diana 4 Comments




4 Feb nanti ada reunion untuk bekas pelatih kem Asahan. Hihi! Tapi cuma 40 orang je, tempat terhad :'(
Then aku terus text semua kawan² aku, tanya diorang nak pergi ke tak. Ada yang takbole pegi sebab keje and tengah belajar :( hm. Then aku tanya abah. Mula² dia tak bagi. Then aku asyik tanya je, dia pun terus bagi. Weee~! Dapat tidur kat kem lagi. Suka suka! :D rindu nak lepak kat padang kawad :p tak sabar nak tunggu 4 Feb nanti.


Bye! :)

You Might Also Like

4 comments:

Crew Fathi said...

Ooo... nk g gak reunion.. Akhz!

Hurmmm.. Tercomment sat kat sini kerna asyik dengar lagu kat blog nieh..

"Jiwang Sioottt" Haha.. ^__^

Ezad Skytech said...

mesti da tak sabar2 nak pergi reunion tu kan...hee~

Dianaa said...

Fathi : hihi! Lagu tu bukan artis punya tau but ada kawan yang buat. Best en :3

Dianaa said...

Ezad : yup, memang tak sabar! :D rindu nak jumpa kawan