Movie

Suatu Malam Kubur Berasap Full Movie

December 25, 2011


Lepak hari tu tengok movie ni la. Seriously aku tak tau movie ni pasal apa. Aku tak tau pun movie ni ada time tu. The making, iklan apa semua aku tak tau and tak pernah tengok. Dah cite hantu, aku pun bantai la kata nak tengok movie ni.

Aku tak tau nak cite macam mana but serious best! Best gilaaa! Lawak habis la sebab pelakon movie ni raja lawak. Si Along, Angah and Azrul kumpulan Cham. Angah tu jadi penggali kubur. Along tu keje dok merayau dengan motor dia. Azrul tu pula memandu lori ayam. Part paling lawak bila si Along tu kena kacau dengan hantu. Along bukannya baca ayat al Quran. Dia dok ulang sebut alif ba ta and pusing semua tempat. Lagi satu time part Angah makan mee goreng, biasa la kalau cite melayu en. Mee goreng tu kang tukar jadi cacing. Then part si pondan ni tengah berak paling takbole bla. Tiba2 ada bos dia lari pegi port si pondan tu melabur. Si pondan tu lari la, tak pasal bos tu muka dia tersembam kat taik si pondan tu. Eeeee! Geli gila siottt!

Memang banyak lawak la dalam movie ni. Best gilaa! Korang tengok la nanti kalau ada masa.

Tonton Suatu Malam Kubur Berasap Full Movie

You Might Also Like

5 comments

  1. hee...yeke best..? da lama jugak tak jejakkan kaki kat panggung wayang ni...hee~

    ReplyDelete
  2. Ezad: best! lawak gila ohh :D

    ReplyDelete
  3. Fatso: tengok jangan tak tengok :D

    ReplyDelete
  4. citer ni best.. teman suka tengok gelagat anagh tu.. kui3

    ReplyDelete