PLKN

PLKN part 5

December 09, 2011


1 Disember

 Malam terakhir kat kem, ada PARTI! Weeee~! Seriously best sangat. Ada band polis datang kem. Fathin nyanyi malam last tu. Band tu pun ayah dia punya kawan. Time nyanyi2 tu, budak2 lain menari. Diorang kemain semangat lagi menari kat dewan. Yang paling buat aku terkejut, komandan pun ikut menari dengan budak2 sana. Hahaa! Parti tu start pukul 9 malam sampai 1.30 pagi. Gila en? Memang parti habis la. Dalam pukul 12 macam tu, semuanya kena beratur. Masa untuk minta maaf antara pelatih dengan cikgu and pelatih dengan pelatih. Agak terkejut sebab cikgu macam bagi wira dengan wirawati boleh bersalaman? Aku dengan kawan2 aku dah trkejut habis. Biar betul? Haha! Ghasak ah. Time minta maaf dengan cikgu tu yang semua orang dah meleleh. Penghulu pun meleleh habis. Lelaki agak ramai la juga yg nangis. Dah habis minta maaf dengan semua orang, aku dgn kwn2 aku call Angah. Bagitau dia apa jadi. Sambil cerita tu kitorang nangis. Mana tak nye, Anagh cakap malam last tu dia nak datang. Nak parti sama. Tapi dia takde :'( sedih gila time tu.

Terlupa pula. Untuk keseluruhan, kompeni terbaik dapat kat Delta. Wirawati terbaik Bie dari kompeni Bravo. Weeee~! Wira terbaik dapat kat penghulu, Zaki dari kompeni Delta.

Dah, ni last. Kang aku pula yang meleleh. Apa pun, PLKN memang best! Aku rindu semua kenangan kat kem and aku rindu kawan2 yang aku kenal kat kem tu. Aku tak kan lupakan korang semua. Muah muah! Hihi♥

You Might Also Like

2 comments

  1. malam last adalah malam yg paling best+sedih...
    serius weh... tp sblm tu bole karok ngan menari..huhu..
    kem komandan pun menari..huhu..
    paperpown, PLKN merupakan pengalaman yg seronok!!!

    fuh.. Fiq dh semua citer psl PLKN diana..best.. :)

    ReplyDelete
  2. @Cikgu Fikri; malam last yg ramai menangis sayang nak tinggalkan kawan. komandan sporting habis, menari tak ingat dunia, hehe :D semua cite PLKN best rasanya :)

    ReplyDelete