Keyword

Keyword PLKN

December 22, 2011


Keyword minggu ni

Keyword minggu lepas
*klik untuk lebih jelas

Tengok tu. Kemain banyak lagi keyword pasal PLKN. Hihi. Macam zaman aku sebelum masuk PLKN, tak habis2 search pasal PLKN. Sebab takut, risau, macam2 la. Hihi. Nvm. Untuk yang akan pergi PLKN, korang jangan risau. PLKN tu memang best! Cuma permulaan tu je agak bosan and macam takde aktiviti sangat. Setiap hari Sabtu bosan and best. Yang bosannya sebab korang akan ada ceramah. Yang best-nya pula korang dapat phone petang tu. Hihi. Rindu pula kat kem :') okay la, wa nak tidur. Esok nak keluar dengan kawan PLKN, hee :'D


Bye! :)

You Might Also Like

1 comments