Family

Holiday - Kelantan

December 13, 2011



12 and 13 December, aku dengan family bercuti kat Kelantan. Actually bukan bercuti sangat pun. Saje ikut abah balik Kelantan sebab abah keje sana. Duduk kat Kelantan tu tak buat apa sangat pun. Cuma duduk kat rumah and relax. Hihi! Gambar tu time kat Pantai Irama and 13 December. Ombak kuat gila ohh! Tapi ada juga yang berani nak mandi. Aku tengok pun dah seram. Malam pula aku ajak abah pegi Wakaf Che Yeh. Saje jalan² nak cari barang. Aku dengan adik perempuan aku yang Darlina je yang keluar pegi tempat tu. Mak, abah and Sarah duduk dalam kereta. Memang jalan sakan ah. Jalan kemain lama, tapi aku beli satu baju je. Darlina je beli sampai 2 helai baju and keychain nama satu. Balik je, semua letih and terus tidur. Esok tu nak berjalan lagi :')

You Might Also Like

2 comments

  1. Wah bestnye..saya tak sampai sana lg,,huhu

    ReplyDelete
  2. Kat Pantai Irama tu best, angin pun kuat. Sejuk je :D

    ReplyDelete