DOMO kun

DOMO lagi! :D

December 10, 2011 Fatin Diana 2 Comments



6 Oct lepas aku beli beg galas DOMO! Sebelum tu adik aku yang bagitau kat kedai buku area rumah aku ada jual beg DOMO. Aku tanya la beg yang macam mana. Dia tak tau nak explain macam mana. Then Selasa lepas ada pegi pasar malam. Lepas pegi pasar malam, kitorang pegi klinik. Nasib baik kedai buku tu dekat2 dengan klinik yang family aku nak pegi tu. Aku pegi kedai buku tu and nampak beg ni. Aku tengok harga, boleh tahan la. Harga beg ni RM43.50. Kat tempat lain aku tengok dalam RM50 - RM60. Agak mahal en? Time nak beli beg ni, mak bagi RM20. Ngehehe xD so tambah dengan duit aku, dapat la beli beg ni. Puas hati aku! :D

Rantai DOMO ni aku beli time keluar hari Sabtu hari tu. Heee :D rantai ni murah je. RM13 sahaja :) buah rantai tu cermin sebenarnya. Pandai en diorang niaga? Haha. Tak kisah la asalkan DOMO! :D

Bye! :)

You Might Also Like

2 comments:

deno said...

sis pun suka domo! domokun!!!! <3

Dianaa said...

@deno; yeah! ada geng ^^v