Kawan

Aku rindu kawan2 alam maya,

December 29, 2011


Kawan alam maya, means kawan fb aku. Serious aku rindu korang.


Meet Eyqin. Gambar ni first meet kitorang and first date antara Izzy dengan Eyqin. Aku ingat lagi time ni. Masing² malu, hihi. Kitorang meet tak lama. Aku cuma lepak dengan diorang kejap je sebab time tu aku kelua dengan Nina and yang lain. Masa tengah makan kat Pizza tu, jumpa Rara and Chicco sekejap je. Dengan diorang pun first meet. Haa! Sebelum jumpa diorang ni, aku jumpa Muja kat PWTC. First meet juga tapi tak sempat nak captured gambar :(


Lepas lepak dengan Eyqin and jumpa Rara and Chicco, aku terserempak dengan Yaya pula. Yaya ni second meet. First nampak dia last year, kat PWTC. Dia keje dengan mak dia time tu. Time tu pun sekejap juga. Tak lepak lama².
#30 April 2011




Second meet dah kurang sikit malu². Siap share chocolate lagi. Sweet kan kitorang? Hihi! Second meet ni juga kitorang dah jadi banyak mulut. Asyik nak bergosip je, tehee :3


Tengok tu, siap berpeluk-peluk. Hihi! Eyqin, seriously I love you :)


Meet Rara. Aku dah anggap dia ni macam adik aku sendiri, SERIOUS. Tak tipu k. Ni second meet, dapat juga captured gambar dia :) tapi sekarang dah jarang contact sejak aku pegi PLKN. Kitorang takde text langsung. Lepas aku balik ni pun, aku yang tegur dia. Dia layan aku pun macam nak taknak je :'( I miss my old Rara, SERIOUS.
#1 Jun 2011



Eyqin and Eyla, diorang cousin. Time ni kitorang memang dah takde perasaan malu lagi macam sebelum ni. Memang best lepak time ni sebab nak celebrate birthday aku dengan Eyqin. Kitorang lahir pada tarikh yang sama tapi lain tahun. 27 July♥
#30 July 2011

Lepas tu tak jumpa diorang lagi dah. 13 August hari tu ada plan nak jumpa, nak berbuka puasa sama². Tapi tak jumpa. Izzy je yang jumpa. Aku tak sempat sebab lepas berbuka terus nak gerak tempat lain. Hm.

SERIOUS aku rindu kawan fb aku. Sejak aku balik dari kem, tak sampai 10 orang kawan yang contact aku. Boleh kira pakai jari weh, tak tipu. Nak kata aku tukar number phone, tak pun. Boleh je contact lagi. Atau diorang ni jenis lupa kawan? Haihh, nta la. Aku rasa sekarang ni aku macam dah takde kawan doe :(
Kawan baik aku yang sorang tu dengar cite dah berubah. Makin sombong kemain lagi, haihhh. Aku rindu dengan kawan² aku. Rindu nak lepak hu ha hu ha dengan korang. Sumpah weh, tak tipu.
Aku harap ada masa nanti kita dapat la lepak macam tu. Aku betul² rindukan korang.


Bye!

You Might Also Like

5 comments