BE,

BE ke empat Nuffnang | Celcom Purple Shopping Spree

November 07, 2011 Fatin Diana 6 Comments



*klik untuk lebih jelas

Even aku tak update blog ni dekat 2 bulan, Nuffnang baik hati tau bagi BE lagi. Hihi! Love you Nuffnang. Lepas ni bagi la BE banyak² lagi ea. Suka tauuu! Teheee :D

Entry kali ni saje nak buat korang dengki, haha! Kejam betul aku ni #gurau je k.



Bye! :)

You Might Also Like

6 comments:

Jerr said...

wahh . murah rezeki :D

Miss Xyz said...

dh dpt BE tu, jgn lupa blnja org di sni yee ;)


ni mintak btul2 ni.. hakhak

Dianaa said...

Jer : hee, alhamdulillah :D

Dianaa said...

Miss Xyz : haha! kalau dah cashout, insyaAllah belanja

Ezy Chiaki said...

hoho.. bestnye!

Dianaa said...

Sgt best! :D