Family

Selamat hari raya! #

September 04, 2011


Some photos to share with :')


Time ni adik aku tengah siap², hihi :D



Iera #cousin aku, form2. Dia baru belajar nak pakai shawl, aku tolong sikit². Hihi!



Baju warna oren tu Qila #cousin darjah 5, sebaya Darlina.
Qila tolong Darlina, aku tolong Iera :D
#aku bukan expert sangat pun pasal shawl bagai ni :3



FD and ID
Baju kitorang sama kan? Teheeee :D



Mak teh dengan anak² dia dua orang yang berbaju kurung warna purple #Alya and budak yang tak mandi lagi tu #Yasmin, HAHA! xD


Salam opah and tok wan, dapat duit raya! :3


Kitorang berdua anak sulung :3
Aku panggil dia Along #Bazirah. Dia anak mak long aku. Cantik en dia? :p




Alang minta maaf kat parents dia. Time ni tok wan dah nangis², alang pun nangis juga. Aku dah sebak dah sebab gambar ni aku yang captured.



Along, Mirul #adik aku, mak cik Ayu.



Mak cik Ayu cakap "laki muda! laki muda!". Lepas tu sape nta cakap "laki muda, bukan imam muda". HAHA! xD



Time salam mak su cik, aku suruh adik aku cium mak su cik. Hahahaa!



Mak teh datang, mak teh yang nak cium adik aku. HAHA! Nampak tak yang mak su cik aku tu macam terkejut? Hahaa! Lawak k time ni.



Mirul tengah fikir nak cium ke tak, hahahaa!



Adik aku lambat sangat, aku datang kat mak su cik and cium pipi. Terus dapat duit raya :3



Mak su cik, Eicha and abang ngah #Azri.
Aku panggil dia abang ngah, dia anak ke dua mak long selepas along.



Haaa, tu along dengan mak su cik! :D



Lepas adik aku tengok cousin yang lain relax je laga² pipi dengan mak su cik, dia pun terus datang kat mak su cik. Nasib baik sempat captured! :D



ONE HAPPY BIG FAMILY!
#ada dua tiga family yang takde dalam gambar ni termasuk



Ni semua anak² opah dengan tok wan :D
Sebenarnya total anak opah and tok wan ni sebenarnya 11 orang. Tapi 3 orang takde. Yang takde pak cik Cici, mak su Noni, and mak uda.



Baiti #anak ke empat mak long. Dia ni form 3, tahun ni PMR. Wish her good luck ;)
Dia dengan aku ni agak rapat la juga. Maklum le, aku takde cousin yang sebaya. Solo k :p



Mak cik Ayu, pak cik Mie and Aidil.
Mak cik Ayu aku tu memang hyper sikit, haha!



Mak ndak dengan pak ndak ni memanjang sweet. Aku jealous juga tengok kadang² tu, haha!
#rasa macam nak kahwin la pula :3
##gatal gila! HAHA! xD



Mak ndak aku memang cantik, kan? :D



Lepas ambil gambar family, adik aku terus kira duit raya. Tersenyum tu wehhh! HAHAHA!



Adik gua la, macam korang tak kenal pula en. HAHA! Sarahhhhh<3
Bila aku tengok banyak kali, muka dia ada macam mak aku sikit. Hihi! :D



Dengan cousin lagi :D
#aku nampak ayu tak? HAHAHA! Perasan gila!



Betty, FD, Darlina



Kenapa dalam gambar ni adik aku posing macam poyo? =,=



Mat #Ashraf, anak ke tiga mak long, form5. Dia SPM tahun ni, wish him good luck! ;)
Big family panggil dia Mat. Kawan² dia panggil dia Acap :) aku dengan dia kira rapat la kot, nta la. Hahaa.



Dengan Along lagiii! :D



Kak ngah #anak mak ndak, Sarah #adik gua, Yasmin #anak mak teh.
Kak ngah and Sarah dah tukar baju, panas kot pakai baju kurung.
Sarah tu time orang bagi duit raya, dia bukan nak pun. Lebih suka main Ipad.


Rasanya tak terlambat lagi nak wish raya ni, kan kan? :3

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN KEPADA SEMUA. MINTA MAAF ANDAI PERNAH TERKASAR BAHASA, TERASA HATI, TERGURIS PERASAAN ATAU APA² YANG "TER" LAGI LAH.

MINTA MAAF KAT BLOGGER AND FOLLOWER BLOG NI KALAU ADA MANA² ENTRY YANG BUAT KORANG TERKECIL HATI ATAU TERASA. TAKDE NIAT PUN NAK BUAT KORANG TERASA MELAINKAN AKU DAH MENTION AWAL². HEEEEE :D
#kalau nak duit raya, mai la datang rumah. pape hal contact je kat FB ;)


Bye! :)

You Might Also Like

6 comments

  1. wah...one big happy family gtu...selamat hari raya ;)

    ReplyDelete
  2. Nuddyra : hihi! selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  3. Laila : agak meriah la juga, hihi

    ReplyDelete
  4. Asma : tu baru sikit sebenarnya :3 act ramai lagi kot

    ReplyDelete