DOMO kun

Makin bertambah lagi! :D

September 03, 2011


Dapat uncang DOMO! Yeay!
Ni hadiah dari Rara. Jumpa dia kat KL hari sabtu lepas. Jumpa pun sebab dia nak bagi hadiah birthday ni kat aku. Time sambut birthday aku hari tu dia tak dapat hang, so jumpa la hari sabtu hari tu. Kalau dia bagitau la dalam kotak tu ada DOMO, dah lama aku peluk cium dia! Hihi xD
Yeayy! Koleksi makin complete! :D


*ada dua barang aku terlupa nak capture =,=

Coin purse - dari Mia
Coin purse - dari N
Phone strap - beli kat One Utama
Baju - beli kat Times Square
Plushie - beli kat TS #kongsi duit beli dengan Nina
Handbag - beli kat Selayang Mall
Baju - beli kat Times Square
Button pin - beli kat Times Square
Tabung - dari Mia
Purse - beli kat Sungei Wang
Phone case - beli kat Tesco
Uncang - dari Rara
Brooch - beli kat Mymum Shoppie

#dua kat bawah ni takde dalam gambar
klip kertas - dari Naza
keychain - beli kat uptown


Weeeeeeee~! Lagi sikit je nak complete. Tunggu je la. Teheee :D
#sebenarnya aku nak update entry ni sebelum balik kampung, tapi ada benda yang takbole nak dielakkan. Tu pasal baru sekarang nak update xD


Bye! :)

You Might Also Like

7 comments